Welkom bij het Verrijk je Studie programma van Rabobank & RvN@LAB

Word lid van ons Studentennetwerk. Ga met ons mee op safari door de
regio, leer lokale professionals kennen en denk mee over
ondernemersvragen. Én regel je geldzaken voortaan gemakkelijk en
voordelig met een Rabo Studentenpakket.

De Rabobank wil samen met RvN@ studenten helpen om goed voorbereid te zijn op de toekomst. RvN@ verbindt studenten en ondernemers om samen te werken aan economische en maatschappelijke vraagstukken van de regio. Als lid van ons Studentennetwerk breid je je netwerk uit en denk je actief mee. Je studententijd wordt zo de periode waarin je jezelf nog meer ontwikkelt en je ambities gaat waarmaken.

Meld je aan voor het Rabostudentennetwerk!

Programma

 

27 juni 2022

Netwerkbijeenkomst Lifeport Festival Circulair

Op 27 juni vindt het Lifeport Festival Circulair plaats. Centraal op het festival ligt het Productpark. De plek waar bezoekers innovatieve ondernemers en hun product of dienst ontmoeten. Het Productpark is ook de plek waar de netwerkborrel plaats zal vinden.
Verrijk je Studie nodigt alle studenten uit voor dit netwerkmoment. Een geweldige kans om inspirerende ondernemers en bestuurders uit de regio te ontmoeten.

Tijdens dit innovatiefestival komt het gehele circulaire netwerk uit de regio bij elkaar. We netwerken. We delen kennis. We verbinden. En we bundelen onze krachten. Tijdens Lifeport Festival Circulair komt innovatie op gang! Deze editie staat in het teken van de sectoren voeding en bouw, waarin al veel mooie initiatieven op het gebied van circulariteit te vinden zijn. Initiatieven waarvan iedereen, binnen of buiten de sector, kan leren. Kom ook naar Lifeport Festival Circulair en laat je inspireren!

Studenten die graag ook dat rest van het festival willen bezoeken kunnen gebruik maken van het speciale studententarief en betalen dan slechts €25,- ipv €125,-.

Meer info vind je op lifeportfestival.nl

Aanmelden kan via lifeport@rvnhub.nl onder vermelding van ”Netwerkbijeenkomst Rabostudentenbijeenkomst”.

 

Rabo Studentenpakket

Als student wil je op een gemakkelijke manier controle hebben over je geld. Jij bent dynamisch en je betaalrekening moet dat ook zijn.

Studentenpakket met betaalrekening

– Korting op Interpolis studentenverzekeringen
– Binnen 5 minuten online aangevraagd
– Gratis rekening

Het Rabo StudentenPakket is een gratis betaalpakket voor studenten tussen de 18 en 25 jaar van het mbo, hbo of de universiteit. Dit krijg je er standaard bij:

– Betaalpas waarmee je contactloos kunt betalen in binnen- en buitenland
– Meldingen bij grote afschrijvingen of een laag saldo

– Financiële hulp bij noodgevallen in het buitenland

Studenten werken met ondernemers in RvN@LAB

RvN@LAB is de talentencommunity van het Rijk van Nijmegen. RvN@LAB is er voor jou, student, stagiair, studentondernemer, starter en ervaren ondernemer. Het begint bij jou, student in het Rijk van Nijmegen. Binnen RvN@LAB mag je laten zien wat je kunt en wat je wilt. Je ontmoet andere studenten en werkt met ze samen. Rond thema’s die je belangrijk vindt en aan opdrachten die je krijgt van ondernemers uit het Rijk van Nijmegen. Hiermee maak je je zichtbaar in het Rijk van Nijmegen en kom je dichter bij de baan van je leven: in het Rijk van Nijmegen! Je doet ervaring en enorm veel nieuwe contacten op. Een lekkere boost voor je netwerk en je CV. 

Aanmelden