MKB, onderwijs en overheid komen op het Lifeport Festival Circulair samen om kennis, ervaring en netwerken te delen.

 

Op 26 juni vindt de tweede editie van het Lifeport Festival Circulair plaats in het Radboudumc Experience Center. Dit is dé plek waar bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden samenkomen om een cruciale rol te spelen in de overgang naar een duurzame toekomst.

Laat je inspireren door een breed scala aan boeiende sessies die gewijd zijn aan circulaire businessmodellen, ondernemersverhalen en innovaties. Deze editie staat speciaal in het teken van de belangrijke thema’s voedsel en zorg. Tijdens het festival ontdek je op het product parc de nieuwste circulaire innovaties uit de regio. Hier ontstaan onverwachte ontmoetingen en creëren we ruimte voor betekenisvolle samenwerkingen.
Het Lifeport Festival Circulair is er voor iedereen die zich bezighoudt met circulariteit: mkb’ers, studenten, bestuurders, docenten en andere professionals. De middag belooft een complete onderdompeling te worden in de wereld van duurzaamheid, waar je nieuwe inzichten opdoet en waardevolle contacten legt.

Klaar om deel uit te maken van de circulaire beweging? Markeer 26 juni in je agenda en zorg dat je erbij bent op het Lifeport Festival Circulair. Samen bouwen we aan een betere toekomst!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

maandag 26 juni 2023, 14:00 – 17:30 uur met aansluitend netwerkborrel

Waar?

Radboudumc Experience Center, Nijmegen

Investering?

€125,- ex. btw (€25,- voor studenten) Klik op de ticketposter.

Vragen?

mail lifeportfestival@rvnhub.nl

Programma

Duurzame voeding op festivals

Action Learning onder leiding van ACBN Evenementenbureau, organisator van de Vierdaagsefeesten aan de slag met de verduurzaming van festivalvoedsel.

Dutch Design met een missie

Ondernemer Sven Noordhoek neemt je mee in het circulaire verhaal achter Wastecraft

 

 

Trending in Food

Laat je inspireren door ondernemers die hun ervaringen delen over de nieuwste duurzame trends en baanbrekende innovaties!

 

Zorg en Voeding

Onze gastheer neemt je mee in de verduurzaming op het gebied van zorg en voeding in het ziekenhuis

 

Verduurzaming of Greenwashing?

Sven Noordhoek geeft real life voorbeelden van duurzame initiatieven van bedrijven; Er volgt een discussie over wanneer je het als ondernemer daadwerkelijk goed doet en wanneer het alleen als marketing wordt gezien.

CSRD: mkb duurzaamheidsrapportage

Met de komst van CSRD moeten steeds meer bedrijven rapporteren over duurzaamheid. Hoe bereid je je als ondernemer voor? Koos Wagensveld van HAN geeft inzicht.

Circulaire kansen in wetgeving

 

C-Factor

Duurzame en Circulaire Start en Scale-ups pitchen voor een jury van experts en ervaren potentiële investeerders

Circulair Talent in de Regio

5 multilevelprojecten uit de regio, interactief gepresenteerd door studenten. Ontmoet de duurzaamheidsexperts van de nabije toekomst.

Food World

De volgende stap in het project “Circulaire Voedselketens”, onder leiding van Orange X word de volgende fase van het samenwerkingsverband gepresenteerd.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

maandag 26 juni 2023, 14:00 – 17:30 uur met aansluitend netwerkborrel

Waar?

Radboudumc Experience Center, Nijmegen

Investering?

€125,- exclusief btw (€25,- voor studenten) Klik op de ticketposter.

Vragen?

mail lifeportfestival@rvnhub.nl

Een initiatief van de RvN@ Circulaire Raad

Festivalorganisatie