Studenten van het ROC, van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en van de Radboud Universiteit gaan in RvN@LAB aan het werk met en voor ondernemers uit het Rijk van Nijmegen. Om elkaar te leren kennen. Om van elkaar te leren. Om te laten zien wat het Rijk van Nijmegen aan talenten biedt. Om talentvolle studenten aan het Rijk van Nijmegen te binden. Talent versterkt het Rijk van Nijmegen. Volop kansen voor studenten en voor ondernemers.

Hoe?

RvN@LAB stimuleert leren en werken met podia en werkvormen waar student en ondernemer elkaar ontmoeten en met elkaar aan het werk gaan. In het LABoratorium leren en werken studenten en ondernemers samen. In het LABnetwerk ontmoeten zij elkaar. Bij LABmatchmaking worden de contacten tussen talent en ondernemer concreet zoals bijvoorbeeld in het LABteam Voeding.

Waar?

Leer elkaar nog beter kennen. Vind de baan, die bij je past. In een onderneming die bij je past. En vind de talenten die jouw onderneming versterken. Durf jij mee te werken om het Rijk van Nijmegen nog krachtiger en mooier te maken? Als student? Ga dan naar Leren met RvN@LAB Durf je als ondernemer? Ga dan naar Werken met RvN@LAB. Meer informatie over RvN@LAB? Neem dan contact op met Han Rouwenhorst via LAB@RvNhub.nl