Ben je student in het Rijk van Nijmegen? Studeer je aan het ROC, aan de HAN of aan de Radboud Universiteit? RvN@LAB biedt je de kans jezelf te laten zien. Aan collega-studenten. Aan ondernemers. Met wat je al kunt. Leer van elkaar. Leer van de ondernemers en van de mentoren van RvN@LAB. Bij RvN@LAB ontmoet je inspirerende mensen, vergroot je jouw kennis en bouw je aan je professionele netwerk.

Speciale gast is ditmaal, naast de nieuwe studentbestuurders, de Gemeente Nijmegen #Youngvibes.

Meld je aan voor de LABclub! Na aanmelding ontvang je aanvullende informatie en locatie.
Let op: elke bezoeker dient zich apart aan te melden.

 

RvN@LAB is de talentencommunity van het Rijk van Nijmegen. RvN@LAB is er voor jou, student, stagiair, studentondernemer, starter en ervaren ondernemer. Het begint bij jou, student in het Rijk van Nijmegen. Binnen RvN@LAB mag je laten zien wat je kunt en wat je wilt. Je ontmoet andere studenten en werkt met ze samen. Rond thema’s die je belangrijk vindt en aan opdrachten die je krijgt van ondernemers uit het Rijk van Nijmegen. Hiermee maak je je zichtbaar in het Rijk van Nijmegen en kom je dichter bij de baan van je leven: in het Rijk van Nijmegen! Je doet ervaring en enorm veel nieuwe contacten op. Een lekkere boost voor je netwerk en je CV. 

Tijdens een van de bijeenkomsten in 2019 vertelde bezoekers over hun ervaringen met RvN@LAB.

Leren bij RvN@LAB kun je in een van de LABs: denktanks waarin je met studenten van verschillende opleidingen aan een vraagstuk uit het netwerk van RvN@ werkt. Samen met de ondernemer of bestuurder die het vraagstuk inbrengt gebruik je jouw kennis en expertise die je meeneemt uit je opleiding om tot innovatieve oplossing te komen. RvN@LAB biedt je de mogelijkheid om hierbij gebruik te maken van experts uit haar beweging. In de vorm van masterclasses, een-op-een gesprekken of tijdens een van de evenementen.

Het RvN@LAB organiseert diverse evenementen. Natuurlijk kun je ons vinden met een eigen park op de RvN@ Meeting of Minds, maar we er is veel meer! Zo ontmoeten studenten en ondernemers elkaar op de LABclub, de netwerkborrel van het LAB. Onder het genot van een drankje en een hapje leer je hier het LAB kennen, andere studenten en ondernemers en bestuurders. Wil je meer ondernemingen uit het Rijk van Nijmegen leren kennen en ook een keer binnen kijken, dan kun je mee op LABsafari. Tijdens deze ontdekkingstocht bezoek je verschillende bedrijven, maar ontmoet je ook ondernemers de mee op expeditie gaan.

Vindt je het leuk om op een snelle en interactieve manier ondernemers te helpen met een innovatievraagstuk? Neem dan deel aan een LABhack. Tijdens deze hacks, naar voorbeeld van hackathons zoals die ook in Silicon Valley worden georganiseerd, pas je kennis uit je opleiding in de praktijk toe. De uitkomsten van de Hack worden verder uitgewerkt in een van de LABs.

Heb je zelf een thema dat je zou willen bespreken met ondernemers, bestuurders en studenten uit het Rijk van Nijmegen? Dan is er de mogelijkheid om samen met ons een LABpodium te organiseren. Wij ondersteunen je in de organisatie van de themabijeenkomst en brengen je in contact met experts op dit gebied.

Wil je meer weten over RvN@LAB? Heb je ambities die je wilt realiseren? Mail dan naar Tijke Eijkemans op lab@rvnhub.nl