Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LABclub

17 mei 2021 @ 19:30 - 21:30

Een vraag die je als student vast bekend voorkomt: wat kan ik nou eigenlijk met wat ik studeer? En wat is de ervaring waar alle werkgevers naar zoeken? Je bent lang niet de enige! Met name na je studie is het toch even uitzoeken hoe je jouw kwaliteiten kan gebruiken in het werkveld. Tijdens de LABclub op 17 mei doe je ervaring op hoe je jouw talenten waardevol kan inzetten. Op deze manier kan je nu vast gaan sleutelen aan deze skills en ben jij voorbereid op een toekomst in Nijmegen!

De LABclub in de netwerkborrel voor studenten, ondernemers en professionals uit het Rijk van Nijmegen. De LABclub is dé kans om met andere LABstudenten en ondernemers in contact te komen. Meerdere malen per jaar organiseert het RvN@LAB een LABclub.

Tijdens deze LABclub kun je deelnemen aan een van de vijf workshops die aangeboden worden door professionals uit het netwerk van RvN@. Meer info hierover volgt snel. Na afloop van de workshops is er de gelegenheid om nader kennis met elkaar te maken tijdens de netwerkborrel.

 

In verband met de geldende coronaregels vindt de bijeenkomst geheel online plaats. Omdat iedereen ondertussen meer dan voldoende online colleges gevolgd zal hebben, makken we gebruik van een interactief en uitdagend platform!

 

Meld je aan via onderstaand formulier!

 

 

Gegevens

Datum:
17 mei 2021
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Online. Hosted by RvN@LAB