Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lifeport Festival: Circulair

29 november @ 14:00 - 17:00

Op 29 november organiseert de Circulaire Raad Rijk van Nijmegen het Lifeport Festival Circulair. Tijdens dit innovatiefestival komt het gehele circulaire netwerk bij elkaarl. Hier komt innovatie op gang door netwerken te verbinden en ontwikkelkracht te bundelen. Dit maal staan de thema’s voeding en bouw centraal.

Ondernemers, studenten, bestuurders, docenten, medewerkers van maatschappelijke instellingen en zakelijke dienstverleners komen samen op het Lifeport Festival, waar zij elkaar inspireren, gebruik maken van de experimenteerruimte en werken aan oplossingen voor ondernemers- en maatschappelijke vraagstukken.

Doe mee!
Binnenkort verschijnt op deze website meer informatie over deelname het Lifeport Festival Circulair. Houd website en social media in de gaten en zet de data alvast in je agenda!

Het Lifeport Festival is een co-productie van ACBN en RvN@.

 

Wil je op de hoogte blijven van het Lifeport Festival Circulair? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier.

Let op: door middel van het invullen van dit formulier wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom het Lifeport Festival Circulair en ontvang je tijdig aanmeldgegevens. Dit formulier is geen aanmelding voor het Lifeport Festival.

Gegevens

Datum:
29 november
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Tags:

Locatie

Lindenberg
Ridderstraat 23
Nijmegen, 6511 TM

Organisator

RvN@