Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LABclub

27 juni 2022 @ 17:30 - 18:30

De LABclub in de netwerkborrel voor studenten, ondernemers en professionals uit het Rijk van Nijmegen. De LABclub is dé kans om met andere LABstudenten en ondernemers in contact te komen. Meerdere malen per jaar organiseert het RvN@LAB een LABclub.

Voor wie?

Ben je student in het Rijk van Nijmegen? Studeer je aan het ROC, aan de HAN of aan de Radboud Universiteit? RvN@LAB biedt je de kans jezelf te laten zien. Aan collega-studenten. Aan ondernemers. Met wat je al kunt. Leer van elkaar. Leer van de ondernemers en van de mentoren van RvN@LAB. Bij RvN@LAB ontmoet je inspirerende mensen, vergroot je jouw kennis en bouw je aan je professionele netwerk.

Lifeport Festival Circulair

Deze LABclub vindt plaats tijdens de nerwerkborrel van het Lifeport Festival Circulair: Het circulaire innovatiefestival van de Lifeportregio. Een fantastische gelegenheid om inspirerende ondernemers te ontmoeten en je zakelijke netwerk een kickstart te geven!

Meld je aan via onderstaand formulier

Met deze aanmelding krijgen jij (gratis) toegang tot de netwerkborrel. Ben je student en wil je ook programmaonderdelen van het Lifeport Festival Circulair bezoeken? Maak dan gebruik van het speciale studententarief!
Meer informatie over Lifeport Festival Circulair

 

Gegevens

Datum:
27 juni 2022
Tijd:
17:30 - 18:30
Evenement Tags:

Locatie

De Lindenberg
Ridderstraat 23
Nijmegen, 6511 TM

Organisator

RvN@LAB
E-mail:
lab@rvnhub.nl
Site:
www.rvnlab.nl