Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Livestream: Duurzame gebiedsontwikkeling in de gebouwde omgeving

29 april @ 15:30 - 17:00

EEN GROENE INVULLING VAN DE REGIONALE WONINGOPGAVE VAN DE TOEKOMST

In de groene metropool regio moeten er alleen al tot 2030 25.000 nieuwe woningen worden gebouwd. Het is daarbij de bedoeling dat deze woningen circulair en duurzaam worden ontwikkeld. Gegeven de actuele discussie omtrent vraagstukken zoals klimaatadaptatie, biodiversiteit en levensloopbestendigheid is het wenselijk dat deze woningen een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de biosfeer. Dit kan onder andere door de keuze voor biobased materialen, natuurinclusief bouwen en het realiseren van een klimaatadaptieve omgeving.

Hoe kunnen de gemeenten in de groene metropool regio hierin, samen met andere partners in de triple helix, hun verantwoordelijkheid nemen en een bijdrage leveren aan deze regionale ambitie?

In samenwerking met HAN Centrum voor Meervoudigewaardecreatie en Kenniscentrum Circulaire Bouw (KCCB) organiseren we op donderdag 29 april een livestream. In gesprek met verschillende tafelgasten informeren en inspireren wij u als kijker met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van circulair bouwen, de meerwaarde van multidisciplinair samenwerken aan groene oplossingen voor een bestaande wijk en kijken we met beleidsmakers vooruit naar de volgende stappen.

 

Binnenkort leest u hier meer over de tafelgasten en het definitieve programma. Bij aanmelding via dit formulier ontvangt u een paar dagen voor aanvang per e-mail de link van de livestream.

Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://blog3.han.nl/cmw/event/livestream-duurzame-gebiedsontwikkeling-in-de-gebouwde-omgeving/

Locatie

Online: hosted by RvN@
Nederland