Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kick-off Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen

16 april @ 14:00 - 15:30

Feestelijke uitzending rond de start van de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen!

Het programma start om stipt 14:00 uur en vindt plaats vanuit de Industrial Studios in Arnhem.
Presentator Raymond Reesink en tafelheer en voorzitter van de regio Hubert Bruls presenteren het beste van de regio in anderhalf uur tijd. Interessante gesprekken, mooie films en prachtige muziek.

De Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, een samenwerkingsverband van 18 gemeenten, werkt samen op basis van een regionale agenda met vijf grote opgaven. Tijdens dit live-evenement komt elke opgave aan bod in een korte film en tijdens gesprekken met bestuurders.

Het gevarieerde programma biedt verder bekende Nederlanders die de regio feliciteren met de samenwerking, een quiz die de regiokennis van de kijkers test en een film met spectaculaire regio-beelden.

De muziek komt van Ruben Hein die zijn enthousiasme over de regio deelt en na afloop is er gelegenheid tot netwerken in een digitale omgeving, speciaal ontwikkeld door een jong bedrijf uit de regio!

Handige tips vooraf

Interactie: dit kan op sommige momenten via de tool Mentimeter. Je ziet dan een aanmeldcode in beeld tijdens de uitzending waarna je kunt inloggen met je smartphone en direct kunt meedoen.

Netwerken: aan het einde van het event is het tijd om elkaar online te ontmoeten! Hiervoor klik je op het tabblad ‘netwerken’ boven de stream.

Technische tips: Gebruik van Chrome als browser zorgt voor optimale gebruikservaring.
Technische problemen? Neem contact op met de IDS Helpdesk via Whatsapp: 026 362 92 12
Open mobile whatsapp | Open web whatsapp

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Tags:

Locatie

Online