Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Nieuwe Starter – INNOVATE Meetup

31 maart @ 19:15 - 21:30

Hoe word je in deze tijd als startende innovator succesvol?
Op 31 maart organiseert INNOVATE een extra uitgebreide (gratis!) online INNOVATE MEETUP, waarin we ‘de nieuwe starter’ centraal zetten. Ben jij een bedrijf begonnen de laatste vijf jaar, ben je van plan dat binnenkort te doen, of hou je gewoon wel van een avondje inspiratie? Dan is dit event voor jou!

Het programma is samengesteld met onze partners: Starthub Wageningen, Startclub Arnhem, Startup Nijmegen. Dit event is, mede dankzij onze financiers, gratis!

Korte keynote 
We trappen de avond af met een keynote door Gregor Noltes. Hij heeft de laatste tien jaar veel ervaring opgedaan in de start-up scene. Hij werkte bij diverse startup accelerators (o.a. Rockstart) en heeft van dichtbij zowel grote successen als falende concepten gezien. Momenteel werkt hij bij Aim for the Moon en schreef hij onlangs het boek ‘Onderneem. Hoe een ondernemersmentaliteit jou altijd vooruit duwt.‘.

Zes elevator pitches 
Op het podium hebben we maar liefst zes(!) startende ondernemers die een innovatief businessplan hebben. Denk aan businessmodellen om positieve impact te maken, ideeën die schaalbaar zijn, potentiële challenger-brands en market-disruptors. In een strakke elevator-pitch vertellen ze je hun idee en waar zij kansen zien, maar ook wat zij nog hard nodig denken te hebben om te slagen. That’s where you come in! Deel jouw ideeën of suggesties met de sprekers en help ze een stap verder.
– Iris Houthoff (Mylium) www.mylium.nl
– Aniek Langendijk (Krush) www.krushfood.com
– Ludo Jacobs (Studentvoorstudent) www.studentvoorstudent.nl
– Marco Labordus (Retter) www.retter.nl
– Myrthe Rosema (Scoot bezorgd) www.myrtherosema.nl
– Chingiskhan Kazakhstan (Bondi) www.bondi.city

Bekendmaking van de INNOVATE Challenge
Iedere Innovate Meetup presenteren we een nieuwe challenge waar jij aan mee kunt doen. Elke challenge is uniek en is gebaseerd op een actueel thema. Het beste idee voor deze challenge wint €1500,-!

Live Q&A sessies
Bouw je netwerk uit, ontwikkel je ondernemersvaardigheden, wissel ervaringen uit. Doe mee aan één van de twee open inspiratie sessies. Beide sessies worden gehost door ervaren experts op het gebied van (startend) ondernemerschap en innovatie.

  • Sessie 1: Welke mindset heb je nodig om te innoveren en klanten binnen te halen? Luister hoe deze twee ondernemers hun bedrijven hebben uitgebouwd en stel hen jouw vraag! Deze sessie wordt gehost door Gregor Noltes en gedragswetenschapper/ondernemer Dirkje van der Ven.
  • Sessie 2: Wat is de waarde die jij brengt, en welk probleem los jij op met jouw (innovatieve) onderneming? Deze sessie wordt gehost door Cris van Arkelen en Pépé Lebbink. Bij de Rabobank werken zij op dagelijkse basis met startende en innovatieve ondernemers. In hun vrije tijd stellen zij zich deze avond beschikbaar voor een open gesprek over jouw idee.

De avond wordt gemodereerd door Edwin Verdurmen.

Praktisch/practical
– Je kunt alleen online aan dit event meedoen.
– De uitzending wordt volledig binnen de geldende richtlijnen vanuit het RIVM geproduceerd.
– Taal/Language: NL: Het event is in het Nederlands, met een enkel onderdeel in het Engels. Achteraf komt de uitzending online met Nederlandse en Engelse subtitles. EN: The event is in Dutch, with a single element in English. After the event we will add Dutch and English subtitles and publish the event as a Youtube video.

Aanmelden kan hier

Gegevens

Datum:
31 maart
Tijd:
19:15 - 21:30
Evenement Tags:
Site:
https://hopin.com/events/de_nieuwe_starter-innovate2021

Locatie

Online: hosted by INNOVATE

Organisator

Innovate
E-mail:
info@innovatefestival.nl
Site:
https://www.innovate.community