Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulaire 4Daagse – Circulaire Masterclass Jan Jonker

8 februari @ 13:30 - 17:30

Circulaire en duurzame businessmodellen zijn in deze tijd van transitie meer nodig dan ooit. In deze workshop wordt een overzicht gegeven van bestaande en toekomstige modellen. Niet in de laatste plaats wordt gekeken naar het model van de deelnemers en in hoeverre dat toekomstbesteding is.

Jan Jonker is emeritus hoogleraar Duurzaam Ondernemen van de Radboud Universiteit. Hij is gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame en circulaire businessmodellen. Tevens is hij voorzitter van de jaarlijkse circulaire business-prijs De Cirkel.

 

Deze masterclass is onderdeel van de programmering van De Cirkel en Startup Cirkel: de circulaire awards van het Rijk van Nijmegen. Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze masterclass. Kijk voor meer informatie over de circulaire prijzen en de gehele circulaire programmering op www.startpuntcirculair.nl.

RvN@ is één van de nationale hubs in de Week van de Circulaire Economie die van maandag 6 februari tot en met zaterdag 11 februari 2023 duurt. Meer informatie over de Week van de Circulaire Economie is te vinden op www.weekvandecirculaireeconomie.nl.

Gegevens

Datum:
8 februari
Tijd:
13:30 - 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

besloten

Organisator

RvN@ Circulaire Raad
E-mail:
www.startpuntcirculair.nl