Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Circulaire 4Daagse – Meet & Match Versnellingshuis on tour

7 februari @ 10:00 - 12:00

Ben jij ondernemer met een circulaire vraag of uitdaging? En wil jij daarover sparren met andere partijen? Je staat er niet alleen voor. De RvN@ Circulaire Raad en het Versnellingshuis Nederland Circulair! hebben een groot netwerk van ondernemers en experts tot je beschikking en zet jij sneller de volgende stap met jouw circulaire onderneming.

 

Onze experts helpen je verder vanuit hun specialisme. Of brengen je in contact met andere relevante ondernemers of partijen zodat jij de volgende stap kunt zetten in circulair ondernemen.

Versnellingshuis

Het Versnellingshuis is in februari 2019 gelanceerd en is een samenwerking van het Ministerie van IenW, VNO-NCW, MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. RvN@ is één van de nationale hubs waarmee Het Versnellingshuis de Week van de Circulaire Economie organiseert.

Meld je aan via onderstaand formulier. 

RvN@ is één van de nationale hubs in de Week van de Circulaire Economie die van maandag 6 februari tot en met zaterdag 11 februari 2023 duurt. Meer informatie over de Week van de Circulaire Economie is te vinden op www.weekvandecirculaireeconomie.nl.

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Rabobank Rijk van Nijmegen
Keizer Karelplein 1
Nijmegen,

Organisator

RvN@ Circulaire Raad