Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulaire 4Daagse – Finale Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

9 februari @ 15:00 - 18:00

Gelderland kent veel innovatieve, circulaire ondernemers, organisaties en ideeën. Daarom organiseren VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, Regio Foodvalley Circulair, The Economic Board, RvN@, de provincie Gelderland en de Rabobank in samenwerking met de partners van CIRCLES de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op donderdag 9 februari 2023. Dan wordt bekend welke innovatie zich Dé circulaire innovatie van Gelderland mag noemen in 2023.

Naast de juryprijs wordt ook de publieksprijs uitgereikt. Jij bepaald welke innovatie deze prijs ontvangt!

Naast stemmen voor de publieksprijs is deze finale ook een mooie gelegenheid om het Gelderse circulaire netwerk te ontmoeten. Voorafgaand aan de finale word je rondgeleid over de Noviotech Campus en ontdek je de circulaire ontwikkelingen daar. Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting tijdens een netwerkborrel.
De finale is tevens te volgen via een livestream.

Meer informatie over het programma en de aanmelden voor de finale vind je op de site van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20.


RvN@ is één van de nationale hubs in de Week van de Circulaire Economie die van maandag 6 februari tot en met zaterdag 11 februari 2023 duurt. Meer informatie over de Week van de Circulaire Economie is te vinden op www.weekvandecirculaireeconomie.nl.

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
15:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://geldersecirculaireinnovatietop20.nl/

Locatie

Novio Tech Campus
Transistorweg 7-N
Nijmegen,

Organisatoren

CIRCLES
RvN@