Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De toekomst is circulair – Innovatie

13 oktober 2020 @ 20:00

Yes! Aanstaande dinsdagavond om 20:00u is het weer zo ver: We organiseren een nieuwe editie van Innovate Meetup. Deze editie heet ‘De Toekomst is Circulair’ en organiseren we samen met Industriepark Kleefse Waard, Circo en RVN@.

Nederland wil in 2050 volledig circulair zijn. Er bestaat dan geen afval meer en alle grondstoffen worden steeds weer opnieuw gebruikt. Dit is goed nieuws voor milieu en klimaat en dus ook voor ons. Het zorgt ook dat we niet meer afhankelijk zijn van internationale grondstoffenhandel en meer controle hebben over onze productiesystemen. Dit is waanzinnig interessant, maar de weg ernaartoe is complex. Hoe veranderen we onze productiesystemen van lineair naar circulair? Een goede manier is om te laten zien dat het nu al werkt.

We laten je zien hoe je met een circulair business model geld verdient en ook de wereld een stukje beter maakt. We laten makers en ontwerpers aan het woord en vragen naar hun successen en valkuilen.

Met bijdragen van: Casper Scheltinga (The Shift Energy), Marijntje van Benthum (Van Eigen Deeg), Bram Peters (Save Plastics), Lisette Lamberts (Bedzzzy), Bert van Son (Mudjeans) en Tine Bakia (PackBack). Vervolgens praten we met innovatie-deskundigen over hoe de circulaire keten verder te versterken: met Geanne van Arkel (MVO-manager van het jaar 2018), Kevin Rijke (directeur IPKW), Iris Grobben (Circo, DJ100) en Kristie Lamers (directeur RvN@).

Mis deze Innovate Meetup niet, en kijk op 13 oktober vanaf 20.00 uur LIVE mee via de website, het Linkedin event, het Facebook event, of via Youtube.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2020
Tijd:
20:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online

Organisator

Innovate
E-mail:
info@innovatefestival.nl
Site:
https://www.innovate.community