Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MKB-deal webinar digitaliseringskansen: Webshops

21 mei @ 09:00 - 09:45

Gratis

Webshops; hoe richt je online verkoop optimaal in?

Boost je digitale vaardigheden met online informatiesessies!

De digitale transitie is in een stroomversnelling gekomen en het is voor ondernemers van belang dat ze zich continu over de huidige en toekomstige ontwikkelingen informeren. Om jouw mkb bedrijf hierin praktisch te ondersteunen, organiseert Sm@rt Together een zestal gratis online informatiesessies (webinars) waarin verdere mogelijkheden en kansen voor digitalisering worden belicht.

Het creëren van een online winkel

Je het al een fysieke winkel hebt en je wilt online uitbreiden. Dit webinar helpt je bij het bouwen van een online winkel.  Het bouwen van een online winkel is nog nooit zo eenvoudig geweest met e-commercebouwers zoals Shopify en WordPress-plug-ins zoals WooCommerce . Webhosts  maken het bouwen met WordPress ook sneller en beginnersvriendelijker. Dit webinar helpt je te beslissen welke methode het beste voor je is en lwar je allemaal aan moet denken voordat je de stap neemt.

Vul het formulier in en je ontvangt de link naar de door jou gekozen webinars uiterlijk 19 mei 2021.

  • Mag de organisatie van de MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen Sm@rt Together je via de mail informeren over ondersteunende digitaliseringsprogramma's voor het mkb? Je kan je op elk moment uitschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
09:00 - 09:45
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Locatie

Online hosted by @Lifeport_mkb

Organisator

@Lifeport_mkb