Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MKB-deal webinar digitaliseringskansen: Social Media Marketing

21 mei @ 12:15 - 13:00

Gratis

Social Media Marketing; hoe bereik je klanten effectief via je social mediakanalen?

Boost je digitale vaardigheden met online informatiesessies!

De digitale transitie is in een stroomversnelling gekomen en het is voor ondernemers van belang dat ze zich continu over de huidige en toekomstige ontwikkelingen informeren. Om jouw mkb bedrijf hierin praktisch te ondersteunen, organiseert Sm@rt Together een zestal gratis online informatiesessies (webinars) waarin verdere mogelijkheden en kansen voor digitalisering worden belicht.

Social media marketing

Sociale media zijn allang meer dan een digitale ontmoetingsplaats voor jongere generaties. Tegenwoordig kunnen sociale media worden gebruikt als hulpmiddel om je merkidentiteit over te brengen, potentiële klanten naar je website te leiden en verkoop te genereren. In dit webinar krijg je tips van experts voor een effectieve aanwezigheid op sociale media. Dit webinar is bedoeld om bedrijven te helpen bij het beheren van verschillende sociale mediaplatforms, het identificeren van hun ideale klantprofiel en het betrekken van hun klanten.

Vul het formulier in en je ontvangt de link naar de door jou gekozen webinars uiterlijk 19 mei 2021.

  • Mag de organisatie van de MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen Sm@rt Together je via de mail informeren over ondersteunende digitaliseringsprogramma's voor het mkb? Je kan je op elk moment uitschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
12:15 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Locatie

Online hosted by @Lifeport_mkb

Organisator

@Lifeport_mkb