Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar digitaliseringskansen mkb: Virtual Reality & Digital Twinning

28 mei 2021 @ 12:15 - 13:00

Virtual Reality & Digital Twinning; hoe zet je een virtuele omgeving in voor beleving, verkoop, ontwikkeling en training?

KLIK HIER OM DIRECT NAAR DE WEBINAR TE GAAN

Boost je digitale vaardigheden met online informatiesessies!

De digitale transitie is in een stroomversnelling gekomen en het is voor ondernemers van belang dat ze zich continu over de huidige en toekomstige ontwikkelingen informeren. Om jouw mkb bedrijf hierin praktisch te ondersteunen, organiseert Sm@rt Together een zestal gratis online informatiesessies (webinars) waarin verdere mogelijkheden en kansen voor digitalisering worden belicht.

 

Virtual Reality (VR) & Digital Twin

Virtual reality biedt een nieuwe manier voor bedrijven om klanten te bereiken die niet in de directe omgeving zijn. Organiseer een evenement dat iedereen ter wereld kan meemaken, richt een virtuele paskamer op of richt een virtuele eetkamer op voor gasten die de bestelling laten bezorgen om met hun vrienden te dineren. VR biedt ook geweldige optie om de productontwikkeling te verbeteren. Je kan een nieuw product ontwerpen of een winkellay-out testen in VR, klanten om feedback vragen voordat je het ontwerp verfijnt en repliceert in de echte wereld.

Digital twin is een “digitale tweeling”.  De dubbele component is zoiets als een kopie. Je hebt een fysiek product en dan heb je er een virtuele replica van (oftewel je digitale tweeling). Digital twin-technologie maakt gebruik van sensoren, het internet of things (IoT) , simulatie en analyse om te voorspellen hoe een product in verschillende omstandigheden zal presteren. Digital twins maken het mogelijk om nieuwe ideeën virtueel te testen, in plaats van op fysieke producten.  Dat bespaart fabrikanten tijd en geld, aangezien fysieke prototypes niet nodig zijn voor elke ontwerpwijziging.

 

Vul het formulier in en je ontvangt de link naar de door jou gekozen webinars.

Gegevens

Datum:
28 mei 2021
Tijd:
12:15 - 13:00

Locatie

Online hosted by @Lifeport_mkb

Organisator

@Lifeport_mkb