Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar digitaliseringskansen mkb: Artificial Intelligence (AI)

28 mei 2021 @ 09:00 - 09:45

Gratis

Artificial Intelligence (AI); hoe werkt AI en wat zijn de toepassingsgebieden voor het mkb?

 

DIRECTE LINK NAAR DE WEBINAR

 

Boost je digitale vaardigheden met online informatiesessies!

De digitale transitie is in een stroomversnelling gekomen en het is voor ondernemers van belang dat ze zich continu over de huidige en toekomstige ontwikkelingen informeren. Om jouw mkb bedrijf hierin praktisch te ondersteunen, organiseert Sm@rt Together een zestal gratis online informatiesessies (webinars) waarin verdere mogelijkheden en kansen voor digitalisering worden belicht.

Artificial Intelligence (AI)

Van de productie van een bepaald product tot het genereren van leads voor verkoop en algemene administratieve taken, er zijn weinig zakelijke functies die niet kunnen worden verbeterd door een of andere vorm van AI. Hoewel de functionaliteit van elke AI-oplossing verschilt, zijn ze verenigd door hun vermogen om de efficiëntie te verbeteren en de hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​taak te voltooien, te verminderen. AI bereikt dit door het vermogen om in korte tijd enorme hoeveelheden gegevens te verwerken.

AI is nog nooit zo toegankelijk is geweest, met gespecialiseerde serviceproviders die oplossingen van derden bieden voor startups op alle gebieden van interne en externe activiteiten.

Vul het formulier in en je ontvangt de link naar de door jou gekozen webinars.

Gegevens

Datum:
28 mei 2021
Tijd:
09:00 - 09:45
Kosten:
Gratis

Locatie

Online hosted by @Lifeport_mkb

Organisator

@Lifeport_mkb