Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

StartUp Nijmegen College Tour

28 juni 2022 @ 16:30 - 18:30

StartUp Nijmegen goes on College Tour

De Collegetour is een terugkerend evenement georganiseerd door StartUp Nijmegen. Het concept is geïnspireerd op de Collegetour met Twan Huys. Op 28 juni ontvangt StartUp Nijmegen Thijs van Gastel.

Tijdens de collegetour hebben een presentator en het publiek de mogelijkheid om vragen te stellen aan Thijs, bijvoorbeeld over zijn ervaringen als ondernemer, tips voor het starten van een eigen horecazaak en zijn toekomstplannen. Jacqueline van Ginneken, redactrice bij De Gelderlander, is gespreksleider.

Over Thijs van Gastel

Thijs van Gastel (45) is een geboren en getogen Nijmegenaar. Hij studeerde aan de HEAO, stopte, en belandde toen in de horeca. Uiteindelijk rondde hij de opleiding hotelmanagement in Eindhoven af. Hij groeide van bedrijfsleider uit tot een van de succesvolste ondernemers in horeca Nijmegen. 18 jaar geleden kreeg hij de kans om Café de Fuik over te nemen. Later volgden Bistrobar Berlin, Bascafé en Bistrobar Bankoh. In de coronaperiode opende hij als kers op de taart nog een restaurant in Rozendaal: Bistrobar Beaune. Hij is vooral de man achter de schermen op zowel financieel als administratief vlak, maar heeft daarvoor ook ervaring opgedaan op de werkvloer.

Benieuwd naar zijn ervaringen? Schrijf je dan snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

De collegetour is gratis en iedereen is van harte welkom! Inschrijven kan hier.

Gegevens

Datum:
28 juni 2022
Tijd:
16:30 - 18:30

Locatie

StartUp Nijmegen
Stationsplein 26
Nijmegen,