Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nationale Week van de Circulaire Economie

7 februari @ 08:00 - 12 februari @ 17:00

Van 7 tot en met 12 februari 2022 openen circulaire pioniers in heel het land hun deuren. Het Versnellingshuis Nederland circulair! organiseert deze week voor de 7e keer. Met als doel: professionals meenemen naar de circulaire economie.

In de Week van de Circulaire Economie krijgen door het hele land goede voorbeelden een podium. Voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen handvatten om zelf ook aan de slag te gaan.

 

Actieplan voor de toekomst

Dit jaar is het thema ‘Actieplan voor de toekomst’. Laat u inspireren om mee te doen, want duurzaam verder is de enige optie. De gedachte hierbij is dat we in actie moeten komen om in 2050 volledig circulair te zijn. Maar hoe doen we dit? Hoe werken ondernemers, van startup tot midden- en kleinbedrijf (mkb), aan circulariteit? Wat betekent circulariteit voor uw sector? En hoe leren andere ondernemers van uw acties?

 

Programma en aanmelden

Het programma van de Week van de Circulaire Economie wordt steeds gevarieerder en voller. Van het versnellen van circulaire businessmodellen met Profitable Services BV tot het maken van uw eigen natuurlijke en duurzame kussen bij Bedaffair.

Heeft u al een evenement gezien waar u bij wilt zijn? Bekijk het programma Week van de Circulaire Economie (deweekvandecirculaireeconomie.nl)

 

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis , een landelijk programma dat ondernemers en coalities van ondernemers helpt met het ontwikkelen en opschalen van hun investeerbare, circulaire initiatieven.
Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat MVO Nederland Het Groene Brein VNO NCW en MKB Nederland.

Gegevens

Begin:
7 februari @ 08:00
Einde:
12 februari @ 17:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Nederland

Organisator

Het Versnellingshuis