Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RvN@ondernemerstafel

17 april 2020 @ 16:00 - 17:00

Het zijn zware tijden. Ook voor ondernemers. RvN@ is sterk betrokken bij ondernemers in het MKB. Ook nu. Het team van RvN@ belt met grote regelmaat met ondernemers in het Rijk van Nijmegen. Iedere vrijdagochtend is er een digitale MeetUp met en voor ondernemers. Om vragen te stellen en om ervaringen te delen.

Maar ooit is deze crisis voorbij. En, zoals velen zeggen: het zal nooit meer zijn zoals het was. De anderhalvemetereconomie wordt voorlopig een feit. Nu al zijn ondernemers bezig met kansen en nieuwe businessmodellen voor na de crisis. Wat zijn die kansen? Welke ontwikkelingen zijn er? Is er al zicht op (nieuwe) business?

De RvN@Academy is de plek waar ondernemers leren van elkaar en waar – soms – deskundigen vanuit de wetenschap en elders aanschuiven. Om kennis te delen. Tijdens de ondernemerstafel van de RvN@Academy op 17 april vertellen ondernemers aan elkaar wat ze aan het doen zijn en wat ze hebben bedacht. Twee pitches inspireren dagen uit. Met elkaar bouwen wij aan de anderhalve meter economie.

Je bent hierbij van harte welkom. Stuur een mail met jouw adres naar de RvN@Academy han.rouwenhorst@rvnhub.nl Je ontvangt dan een bevestiging met de precieze Zoomlocatie. En als je in Nijmegen woont, bezorgen wij – op gepaste afstand – een bescheiden drinkpakketje. Proost je mee?

Gegevens

Datum:
17 april 2020
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Online. Hosted by RvN@Academy