Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lifeport WebinarTV: bestuurders uit de regio over de anderhalvemetereconomie

22 april 2020 @ 10:00 - 10:30

Lifeport WebinarTV: bestuurders uit de regio over de anderhalvemetereconomie

Lifeport WebinarTV is een serie speciale uitzendingen van The Economic Board over het inrichten van en het voorbereiden op de anderhalvemetereconomie.  Wat betekent de anderhalvemetereconomie? Wat stellen de bestuurders van grote bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit onze regio zich daarbij voor?

Deze en meer vragen als: ‘Hoe kunt u uw eigen organisatie voorbereiden op de anderhalvemetereconomie? Wat kunt u zelf doen en wat kunnen de bestuurders uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen doen? Wat zal de grootste uitdaging hierin zijn voor ondernemers de komende één tot twee jaar?’ komen aan bod in de afleveringen van Lifeport WebinarTV.

Lifeport WebinarTV

De boardleden van The Economic Board, vertegenwoordigers van de triple helix uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen, delen in tweetallen wekelijks hun kennis en visie over dit thema. Eerste gasten zijn Hubert Bruls, voorzitter van The Economic Board en burgemeester gemeente Nijmegen, en Bernard de Graaf, voorzitter VNO-NCW Arnhem Nijmegen en managing director Rupro Beheer BV.

Het webinar wordt geleid door journalist Rob Marrevee vanuit een webinar-studio in Arnhem. De opnames zullen worden gemaakt conform de richtlijnen van het RIVM.

Deelnemen

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste aflevering van Lifeport WebinarTV. De eerste aflevering wordt live uitgezonden op woensdag 22 april 2020 van 10.00 uur tot 10.30 uur. Kijkers van Lifeport WebinarTV kunnen de webinar live vanuit hun eigen huis volgen en de deelnemers zien en horen. Ook bent u uitgenodigd om live vragen stellen aan de bestuurders via de chat.

Registreren voor de webinar

Meer weten over ontwikkelingen in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen in relatie tot de coronacrisis. Deze informatie bundelen The Economic Board hier voor u.

Gegevens

Datum:
22 april 2020
Tijd:
10:00 - 10:30
Evenement Tags:

Locatie

Online: hosted by The Economic Board

Organisator

The Economic Board
Site:
https://theeconomicboard.com/