Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meeting of Minds ‘Groen Kapitaal’

6 juni 2018 @ 15:00 - 17:00

 

Een Meeting of Minds is een RvN@ instrument om regionale initiatieven te versnellen. Initiatieven van ondernemers, instellingen, overheden of van bestaande RvN@ projecten gaan door een zogenaamde ‘waarmaakstraat’. Deze bestaat uit tafels met teams van financiers, businessexperts, vastgoedkenners, collega-ondernemers, verbinders, jongeren en doeners uit het Rijk van Nijmegen. Hier krijgen initiatieven concrete antwoorden op hun vragen en worden ze geholpen bij uitdagingen.

Daarnaast zijn er tijdens het business evenement tal van activiteiten zoals rondleidingen, colleges en presentaties van regionale innovaties.

Inloop 14.30u en om 17.00u sluit de waarmaakstraat en is er nog een ruimte tot verdieping en verbinding op de netwerkborrel.

Vanwege het grote belang van duurzaamheid en de regionale impact van de eretitel Nijmegen European Green Capital, heeft deze editie een bijzondere groene tint.

Deelname is gratis, maar aanmelden wel verplicht. Initiatieven en RvN@ projecten die door de ‘waarmaakstraat’ willen gaan, krijgen na goedkeuring een bevestiging met een extra uitleg.

Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid en RvN@ heeft ook speciaal busvervoer vanuit Nijmegen geregeld. Om 14.15 uur vertrekt er een bus van De Rabobank Rijk van Nijmegen (Keizer Karelplein 1) en deze rijdt om 17.45 uur weer terug.

De experts die initiatieven in de acceleratie ondersteunen, worden persoonlijk uitgenodigd en hoeven zich hier niet in te schrijven.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Gegevens

Datum:
6 juni 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Bevrijdingsmuseum
Wylerbaan 4
Groesbeek,