Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Student met circulaire impact

3 februari @ 19:00 - 21:00

De RvN@LABs is de plek waar studenten werken aan projecten met en voor MKB’ers uit het Rijk van Nijmegen. In de LABs werkt RvN@ samen met studenten, opleidingen en studentenorganisaties. Rondom de focusthema’s helpen de studenten vraagstukken op te lossen waarbij zij gebruik maken van hun 21st Century Skills.

 Op 3 februari start een LABteam in samenwerking met LABpartner AGREEn. Deze dag komen zij voor de eerste keer samen om kennis te maken met elkaar en met het circulaire vraagstuk van de waterlopen van Mook en Middelaar. In dit project zullen de studenten samenwerken met de ondernemers van de Circulaire Kickstart.

AGREEn is een studentenorganisatie die de kennis en creativiteit van studenten gebruikt om tot oplossingen te komen van duurzaamheidsvraagstukken. Sinds twee jaar werkt het RvN@LAB hierin met hen samen.

 

Wil je meer informatie over dit project en deze bijeenkomst, over het RvN@LAB of over AGREEn? Laat dan hier je gegevens achter! 

 

 

Ben je student in het Rijk van Nijmegen? Studeer je aan het ROC, aan de HAN of aan de Radboud Universiteit? RvN@LAB biedt je de kans jezelf te laten zien. Aan collega-studenten. Aan ondernemers. Met wat je al kunt. Leer van elkaar. Leer van de ondernemers en van de mentoren van RvN@LAB. Bij RvN@LAB bouw je aan je netwerk, vergroot je jouw kennis en versterk je jouw 21st century skills.

Gegevens

Datum:
3 februari
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Radboud Universiteit
Houtlaan 4
Nijmegen,

Organisator

AGREEn
Website:
http://agreen.nl/