Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fuck Up Night – Start Up Nijmegen

21 mei 2019 @ 19:00 - 21:00

Fuck Up Night is een wereldwijde movement. Voor de vijfde keer komen ze naar Nijmegen. Het evenement draait om het leren van de grootste missers (failures) van ervaren ondernemers. Studenten en (startende) ondernemers komen samen om te leren van ervaren ondernemers en

Leen Zevenbergen

hun fouten.  “Zonder risico’s, geen succes” en als je open bent over je failures valt de schaamte weg en kan het een les worden voor menigeen. In deze tijd, waarin we gewend zijn om vooral onze successen te delen, is het doel van Fuck Up Night juist om openheid te geven over het maken van fouten. Iedereen maakt ze, maar je hoort er weinig over, terwijl juist fouten maken zo leerzaam is.

Nadat alle ervaren ondernemers hun grootste blunders hebben gedeeld heffen we in het Cultuurcafe het glas op de Fuck Ups van de toekomst.

Leen Zevenbergen is een van de 4 ondernemers die zijn zakelijke failures met ons deelt tijdens . In 1985 richtte Leen Zevenbergen het eerste artificial intelligence bedrijf op in Nederland, Bolesian genaamd. Nadat hij dat bedrijf 7 jaar later verkocht aan Cap Gemini vertrok hij naar Silicon Valley. Hier leidde hij in 1995 als één van de eerste een virtual reality bedrijf. In totaal richtte Leen zo’n 20 bedrijven op. Hiervan zijn er sommigen goed lukten, sommigen het wel aardig deden er enkelen een drama waren. Daarover vertelt hij alles tijdens de Fuckup Night.

 

Gegevens

Datum:
21 mei 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Tags:
Website:
http://bit.ly/2PEgey9

Locatie

Collegezalencomplex van de Radboud Universiteit in zaal CC5
Mercatorpad 1
Nijmegen, Gelderland 6543JE Netherlands
+ Google Maps
Website:
https://www.ru.nl/radboudreflects/agenda/routebeschrijvingen/routebeschrijving-collegezalencomplex/

Organisatoren

StartUp Nijmegen
Radboud Universiteit