Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulaire Safari – RvN@ Circulaire 4Daagse

13 maart @ 12:00 - 17:00

De circulaire economie heeft inspiratie, samenwerking en innovatie nodig. Tijdens de nationale Week van de Circulaire Economie kun je bij circulaire organisaties, bedrijven en hubs door het hele land kennis en inspiratie opdoen over circulair ondernemen. Schuif aan bij een kennissessie of talk, of neem een kijkje in de keuken bij de koplopers. De jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie vindt plaats op 14 maart 2024 in de Vasim in Nijmegen.

Om het nationale en regionale netwerk van  ondernemers, ondernemenden en geïnteresseerden te verbinden organiseert Lifeport@ op woensdag 13 maart 2024 een pre-show in de vorm van een Circulaire Safari. Hierin bezoeken we een aantal circulaire koplopers in de regio, en krijgen een kijkje in de keuken.

De Circulaire Safari leidt ons langs:

De safari start om 12:00 uur in Nijmegen en we sluiten rond 17:00 uur af met een netwerkborrel uit de Circulaire Beker waarmee  de Vierdaagsefeesten in 2022 geschiedenis schreef als grootste openbaar buitenevenement met een circulair bekersysteem.

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Lifeport regio Arnhem-Nijmegen

Organisator

RvN@ Circulaire Raad
E-mail:
www.startpuntcirculair.nl