Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulaire Oogst 10.0 | Duurzaam samenwerken in een vitaal ecosysteem

24 juni 2021 @ 15:00 - 17:00

Op donderdag 24 juni organiseert het Centrum Meervoudige Waardecreatie van de Hogeschool Arnhem Nijmegen de 10e editie plaats van het congres Circulaire Oogst. U mag een inspirerend, veelzijdig én feestelijk programma tegemoet zien, dat we druk bezig zijn vorm te geven. U kunt zich nu aanmelden!

 

TAFELGASTEN

De vorige Circulaire Oogst had als thema: ‘Duurzaam bouwen en borgen in een ecosysteem’ en ging vooral over bouw en woningbouw. het CMW kiest nu, zoals zij vinden dat past bij een jubileumeditie, voor een meer overkoepelende thematiek: ‘Duurzaam samenwerken in een vitaal ecosysteem’. Hiermee sluiten zij aan op de actuele opgaven van De Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen, waarin een toekomst van gezond leven, gezond wonen en gezond werken centraal staat. De tafelgasten zijn elk vanuit hun eigen expertise betrokken bij het thema en zullen het vanuit verschillende invalshoeken benaderen.

De eerste tafelgasten zijn intussen bekend:

  • Hubert Bruls – voorzitter van het dagelijks bestuur van Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen en burgemeester van Nijmegen
  • Rob Verhofstad – voorzitter College van Bestuur Hogeschool Arnhem en Nijmegen
  • Daniël Wigboldus – voorzitter College van Bestuur Radboud Universiteit

STUDENTPROJECTEN

Net als de vorige keer zal de Circulaire Oogst als livestream uitgezonden worden vanuit de studio van het KennisCentrum Circulaire Bouw en is het weer mogelijk om via de chat uw vragen te stellen. Ook deze keer is de organisatie in co-creatie met RvN@. Last but not least: traditiegetrouw presenteren studenten van de minor Circulaire Economie de resultaten van projecten die ze uitvoerden met onze werkveldpartners.

AANMELDEN

Aanmelden voor de livestream op 24 juni kan door het invullen van dit formulier. Een aantal dagen van tevoren ontvangt u per e-mail een link waarmee u kunt deelnemen aan de livestream.

Gegevens

Datum:
24 juni 2021
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://blog3.han.nl/cmw/event/circulaire-oogst-10-0/

Locatie

Online. Hosted by HAN CMW

Organisator

HAN