Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulaire 4Daagse – Voedsel

4 februari 2021 @ 09:00 - 10:30

Voedsel en circulariteit.

Een volhoudbare ‘food print’ met korte ketens, teelt tot duurzame verwerking, verspilling en verwaarden van reststromen en nieuwe business modellen, eiwittransitie en verduurzaming AgriFood sector. Een circulair voedselsysteem wordt alom gezien als een wenkend perspectief voor een duurzamere toekomst. Maar wat is een circulair voedselsysteem precies? En hoe kan circulariteit bijdragen aan een weerbaar en duurzaam voedselsysteem?

In een ronde tafelsessie met o.a. een circulaire voedselexpert, een succesvolle ondernemer in de voedingsindustrie, een circulaire landgoedeigenaar en  een hoogleraar bespreken we de ketenontwikkelingen op het gebied van voedsel en een meer toekomstbestendige regio.

09.00u sessie Voedsel

Livestream

Vier dagen bewandelen we belangrijke circulaire thema’s in het Rijk van Nijmegen. Ook deze ronde tafelsessie wordt live vanuit de KCCB studio in Nijmegen gestreamd. Daar kan uiteraard geen publiek bij aanwezig zijn, maar je kunt bij inschrijving de stream volgen en tevens vragen stellen. Meld je je via het onderstaande formulier voor deze ronde tafelsessie (en eventueel ook andere 4Daagsesessies) aan en dan ontvang je de link naar de stream de maandag voor de Circulaire 4Daagse.

Gegevens

Datum:
4 februari 2021
Tijd:
09:00 - 10:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Online: hosted by RvN@

Organisator

RvN@
Site:
www.rvnhub.nl