Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijvendag Berg en Dal

27 september 2019 @ 16:00 - 20:00

Op vrijdag 27 september van 16.00 tot 20.00 uur organiseren wij voor de derde keer de Bedrijvendag Berg en Dal. Deze dag is bedoeld om samenwerking tussen bedrijven uit de gemeente Berg en Dal te stimuleren. Een goede onderlinge samenwerking is namelijk goed voor de lokale economie.

Dit jaar is de bedrijvendag op het evenemententerrein van de Nederlandse Wijnfeesten op het marktplein in Groesbeek. Naast wijn is het thema dit jaar ‘samen duurzaam’. Op een bedrijvenmarkt kunnen lokale ondernemers door middel van een stand laten zien wat zij kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid. Het gaat om duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam bouwen, sociaal ondernemen en circulaire economie.

Aanmelden
Wilt u een kijkje nemen op de bedrijvendag? Of wilt u met uw stand op de bedrijvendag staan? Vul dan voor 17 september 2019 het korte inschrijfformulier in via www.bergendal.nl/bedrijvendag. In dit formulier kunt u ook aangeven of u een stand wilt. Deelname is gratis maar aanmelden is noodzakelijk.  Wij willen graag weten wie er komen. U krijgt namelijk een welkomstpakket toegestuurd met o.a. consumptiebonnen.

Catering verzorgen?
Produceert of verkoopt u streekproducten en wilt u samen met andere lokale ondernemers uit gemeente Berg en Dal de catering van de Bedrijvendag verzorgen? En zo te laten zien wat uw bedrijf in huis heeft? Laat het dan weten via bedrijvendag@bergendal.nl. Hier kunt u ook uw vragen naartoe mailen.

Initiatief
Eens in de twee jaar organiseren wij een Bedrijvendag. Dit doen we in samenwerking met Ondernemend Ubbergen, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, de Millingse Ondernemers Vereniging, Stichting Nederlandse Wijnfeesten en de Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal.

 

Gegevens

Datum:
27 september 2019
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Marktplein
Groesbeek,

Organisatoren

Gemeente Berg en Dal
Ondernemend Ubbergen
Groesbeekse Ondernemers Vereniging
Stichting Nederlandse Wijnfeesten
Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal