Hoe helpen we de economie versneld vooruit in deze bizarre tijd?

Veel ondernemers hebben in deze tijd de grootste moeite hun bedrijf overeind te houden. Langzamerhand ontstaat er gelukkig weer meer ruimte om te ondernemen. Om creatieve ondernemersinitiatieven verder te stimuleren en een podium te bieden, van elkaar te leren en te ondersteunen in de verdere ontwikkeling, organiseerden we de Ondernemerspitch.

Oproep aan ondernemers in het Rijk van Nijmegen

We riepen ondernemers op om hun ondernemersidee in te zenden. Het gaat om creatieve, out of the box, snel schaalbare oplossingen met een zo groot mogelijke positieve economische en maatschappelijke impact.

 

Tien kanshebbers mogen pitchen

Na een voorselectie uit alle inzendingen kregen 10 ondernemers de kans om hun idee op vrijdag 26 juni  toe te lichten voor een panel. Deze 10 ideeën vindt je op deze pagina.

 

De jury selecteerde drie initiatieven. zij kregen ieder € 4.000,- om hun plan ook daadwerkelijk mogelijk te maken. Zij krijgen ook toegang tot het netwerk van de samenwerkende organisaties en ondersteuning bij de uitvoering van hun plannen door alle samenwerkende partijen.

 

 

Panel

Het jurypanel bestaat uit:

  • Monique Esselbrugge (Wethouder Economische Zaken gemeente Nijmegen)
  • Joep Burghouts (ondernemer en bestuursvoorzitter RvN@)
  • Monique Delsink (ondernemer en voorzitter RvT StartUp Nijmegen)
  • Jos Willemsen (Rabobank)

 

De Ondernemerpitch is een initiatief van Rabobank Rijk van Nijmegen, StartUp Nijmegen en stichting RvN@ in samenwerking met gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen.

Zie ook: Persbericht ondernemerspitch