Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De ZomerOndernemer

9 juli 2019 @ 08:00 - 15 augustus 2019 @ 17:00

Je bent jong en je wilt je eigen bedrijf starten in het Rijk van Nijmegen

Wil je eigen baas worden en een succesvol eigen bedrijf opzetten? Droom je ervan lekker geld te verdienen met een webshop, de zee van al het plastic te ontdoen, sluit je idee aan bij de food – health – of energy sector of heb je een ander fantastisch idee dat het leven van veel mensen leuker maakt? Pak nu je kans, meld je aan bij ZomerOndernemer.

Zomer 2019, nu al historisch: de start van jouw bedrijf

In 2019 gaat ZomerOndernemer voor de 10e keer van start in de Nederland en voor de eerste keer in het Rijk van Nijmegen. Met ZomerOndernemer kun jij jouw eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. We starten op 9 juli 2019 met een driedaagse training. Deze training is de basis van het project, alle ins en outs m.b.t. het ondernemen komen aan de orde, zoals: ondernemerskwaliteiten, problemen analyseren en – oplossen, marktonderzoek, marketingtools, verkopen, netwerken en presenteren. Niet te veel theorie, vooral doen. We denken lekker outside-the-box, zonder grenzen.

Na deze driedaagse training volgen 4 terugkomdagen waarin we workshop en lezingen aanbieden en je individueel coachen in het vervolmaken van je ondernemersplan. We leren je verschillende ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen, als denken in kansen, doorzetten, vertrouwen in jezelf en proactief zijn. Ook bouw je aan een regionaal netwerk, we introduceren het Nijmeegse Economische Ecosysteem, je leert veel nieuwe mensen (ondernemers) kennen en wordt gekoppeld aan een zakenvriend/vriendin.

We sluiten ZomerOndernemer op 15 augustus feestelijk af met een super toffe kick-out! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden, lokale ondernemers, sponsoren, stakeholders en de pers.

De eerste training die geen geld kost, maar meteen geld oplevert

Meedoen aan ZomerOndernemer is gratis. Sterker nog je krijgt zelfs startkapitaal en als het goed is levert je bedrijf meteen geld op. Dit dankzij de financiële bijdrage van Fonds 21 en Instituut Gak (landelijk), en lokaal: TaskForce OndernemersFonds, The Economic Board, RvN@LAB, StudieKunst Lent en StartUp Nijmegen.

Driedaagse training
Dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 juli

Terugkomdagen
dinsdag 23 juli
donderdag 25 juli
dinsdag 30 juli
dinsdag 6 augustus

Kick Out
donderdag 15 augustus

Gegevens

Begin:
9 juli 2019 @ 08:00
Einde:
15 augustus 2019 @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,