Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verhoog je persoonlijk leiderschap!

15 juni 2020 @ 15:30 - 16:30

Verhoog je persoonlijk leiderschap door je persoonlijke waarden te kennen én te leven.

 

Tijdens dit interactieve webinar ga je zelf aan de slag met het duidelijk krijgen van jouw persoonlijke waarden. Wat vind jij nu echt belangrijk, wat wil je uitdragen en hoe lukt het je om dagelijks dichtbij jouw waarden te blijven? Zowel als mens en als ondernemer.

 

Dit webinar is om je bewust te worden en te blijven van je persoonlijke waarden, datgene wat jij belangrijk vindt. Waarden zijn de essentie en het kompas die jou richting geven. Ook zorgen ze ervoor dat je ergens voor staat en voel je het vaak als jouw waarden in het gedrang komen. Ze hebben zich ontwikkeld door de gebeurtenissen en ervaringen die in je leven voortdurend hebben plaatsgevonden of plaatsvinden. Waarden zijn algemene criteria of principes die een houvast bieden bij:

  • Het nemen van beslissingen
  • Het vaststellen van doelen
  • Het ondernemen van acties

 

Na dit webinar:

  • Is jouw persoonlijke kompas nog duidelijker geworden
  • Kun je makkelijker beslissingen nemen, doelen stellen en acties ondernemen
  • Ken je jouw verleidingen om van je persoonlijke waarden af te wijken
  • Weet je wat het je oplevert om vanuit je persoonlijke waarden te handelen
  • Heb je een actieplan om dichtbij je persoonlijke waarden te blijven

 

Om ervoor te zorgen dat je voldoende aandacht krijgt en je daardoor echt de diepgang op kunt zoeken is er een maximum aantal deelnemers van 8.

 

Linneke werkt vanuit haar passie om mensen, teams en organisaties in beweging te zetten om zo dichter bij hun kracht te komen en daarmee doelen makkelijker te bereiken. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring als Talent Development Manager, HR Business Partner en Recruitment Manager in internationale organisaties. Vanuit haar bedrijf Linneke Stoltenborgh Talent Development faciliteert ze ontwikkelingstrajecten op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Ze is expert op het gebied van Talent Management vraagstukken en ze is op project basis beschikbaar om organisaties te helpen bij de opzet hiervan. www.linnekestoltenborgh.nl

 

Schrijf je nu in via: https://www.startupnijmegen.nl/agenda/verhoog-je-persoonlijk-leiderschap/

Gegevens

Datum:
15 juni 2020
Tijd:
15:30 - 16:30
Evenement Tags:

Locatie

Online. Hosted by StartUp Nijmegen