Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Start GMR training: ‘Toekomstgericht Ondernemen’

16 mei 2023 @ 19:00 - 21:00

€200

Zet uw onderneming snel en voordelig op voorsprong!

Wil je je als ondernemer ontwikkelen? Wil je jouw onderneming en je ambities samen met ondernemers een tegen het licht houden? Geef je op voor het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’; een programma exclusief ontwikkeld voor mkb-ondernemers in samenwerking met stichting Qredits.

 • Profiteer van toekomstige ondernemerskansen
 • Vergroot uw netwerk van ondernemers uit de regio
 • Leer kritisch naar uw bedrijf kijken onder persoonlijke begeleiding van toptrainers en gastsprekers
 • Eigen bijdrage van slechts €200,- (inclusief btw) in plaats van €400,- (exclusief btw)

Direct aanmelden?

Dat doet u via de website van Qredits. Gebruik de kortingscode FPTOGMETROPOOL200 en de korting van €200,- (inclusief btw) wordt automatisch berekend.

Klik hier om direct aan te melden.

 

Hoe dit programma u helpt in toekomstgericht ondernemen

Een frisse blik op uw zaak, andere ondernemers ontmoeten en met nieuwe kennis en perspectieven steviger aan het roer van uw onderneming staan; dat vindt u allemaal terug in de training ‘Toekomstgericht Ondernemen’. Onder leiding van professionele trainers, aangevuld met gastlessen door experts, werkt u met regionale ondernemers aan uw persoonlijke effectiviteit, financiële kennis en de marketing van uw product of dienst.

In zes gezamenlijke bijeenkomsten werkt u toe naar een toekomstbestendig businessmodel. De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagen van 19.00u tot 22.00u in Nijmegen op:

 • 16 mei
 • 23 mei
 • 30 mei
 • 6 juni
 • 13 juni
 • 20 juni

Het resultaat van deze zes sessies is een 100-dagen-plan. In de eerste weken is de tijdsinvestering 8 uur, daarna implementeert u in de 100 dagen na de lesperiode uw plan onder begeleiding van een trainer.

‘Door het enthousiasme van alle ondernemers kun je ontzettend veel leren van elkaar’
Kim van der Zee, Wijn&Spijslokaal de Kastanje

Een doeltreffende en effectieve manier om nieuwe kennis te vergaren, uw skills te verbeteren en daarmee uw bedrijf de juiste richting geven. Omdat u werkt in een groep met andere ondernemers, vergroot u direct uw netwerk en kunt u op uw ontwikkeling reflecteren met andere ondernemers die u écht begrijpen.

Bekijk wat collega-ondernemers in Sneek van dit programma vonden: 

Aanmelden of vragen?

Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen ondersteunt ondernemers in het bestendigen van hun bedrijf; een sterk mkb is immers de basis voor een sterke regio. Dat doen we door deze training voor ondernemers te cofinancieren. Meldt u zich aan via de onderstaande link? Gebruik de kortingscode FPTOGMETROPOOL200 en betaal in plaats van €400,- (exclusief btw) slechts €200,- (inclusief btw).

Heeft u een vraag? Mail naar academy@qredits.nl. Deelnemen? Klik hier om je direct aan te melden.

Gegevens

Datum:
16 mei 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€200
Evenement Tags:

Locatie

Stadhuis gemeente Nijmegen

Organisator

Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen
Site:
https://www.groenemetropoolregio.nl/