Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

*geannuleerd* RvN@Academy: masterclass ‘Haal meer uit innovatieprocessen’ DEEL II

24 maart 2020 @ 17:30 - 20:00

€95

Tweede deel van de masterclass ‘Haal meer uit innovatieprocessen’

De RvN@Academy brengt nieuwe kennis en nieuwe ervaring naar ondernemers in het Rijk van Nijmegen. Met wetenschappers en deskundigen – van de Radboud Universiteit en de HAN. Met ondernemers die hun best practices delen. En met een concrete opbrengst: wat zijn de kansen voor jouw bedrijf? Zo versterkt RvN@Academy de innovatiekracht van het MKB in het Rijk van Nijmegen. Met vooruitdenken. Samen op weg naar toekomstbestendig ondernemen.

Je kunt kiezen uit twee opties: je neemt deel aan een van de drie masterclasses of je kiest voor deelname aan alle drie de masterclasses. Per masterclass (all inclusive) betaal je euro 95,00 (ex. BTW). Volg je alle drie de masterclasses dan betaal je euro 250,00 (ex. BTW). Er is plaats voor maximaal twintig ondernemers.

RvN@Academy: masterclass ‘Haal meer uit innovatieprocessen’

Vooruitdenken. Het experiment is nodig om verder te komen. Experimenteel fysicus en – tot voor kort – ‘baas’ van Cern Sybrand de Jong laat de kracht zien van het experiment. Ondernemer Harold van de Vijver geeft best practices van het experiment in zijn onderneming. Na twee bijeenkomsten – telkens college-diner-nazit – weet jij waar de kansen liggen voor experiment in jouw onderneming. Doe mee: leer, onderneem en innoveer met de RvN@Academy. Met twintig andere ondernemers. 

dinsdag 17 maart: Sybrand de Jong
dinsdag 24 maart: Harold van de Vijver

locatie: Rabobank Rijk van Nijmegen
tijd: van 17.30 tot (uiterlijk) 20.30 uur
17.45 uur: college
18.30 uur: diner
19.30 uur: nazit

Doe je mee of wil je meer informatie? Mail naar Han Rouwenhorst 

Sijbrand de Jong is hoogleraar Experimentele Fysica aan de Radboud Universiteit. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de deeltjesversneller in Cern – tot 2019 zelfs als President. Hij onderzoekt elementaire deeltjes en bouwt van experiment naar experiment. Zodat – bij voorbeeld – in Cern ineens het Higgsdeeltje wordt waargenomen. Sijbrand de Jong laat zien dat je moet durven en blijven proberen, ook al weet je lang niet altijd waar je met jouw experimenten uitkomt.
(een korte film, waarin Sijbrand de Jong uitlegt wat er in Cern – met meer dan 8000 onderzoekers en werknemers – gebeurt)

 

Harold van de Vijver is de oprichter van de Movements Group in Wijchen, dat zich richt op technologische innovatie. De Movements Group maakt duurzame producten en diensten, relevant op vele gebieden. Onderzoek, ontwikkeling en marktbenadering leiden tot een tastbaar resultaat in het maatschappelijk leven, rekening houdend met mensen en hun omgeving. Dagelijks, grootschalig en internationaal worden innovaties van Movements Group benut. De activiteiten richten zich op markten waar software en hardware het verschil maken in de sectoren energie, mobiliteit en zorg. Vanuit zijn brede ervaring vertaalt Harold van de Vijver kennis van experiment, Big Data en Machine Learning in concrete ondernemerskansen. www.movements.nl

 

Gegevens

Datum:
24 maart 2020
Tijd:
17:30 - 20:00
Kosten:
€95
Evenement Tags:
Site:
https://rvnhub.nl/academy/

Locatie

Hotel Prikkels
Houtstraat 75
Nijmegen, 6511 JM