Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening RvN@HUB Beuningen & lancering Bob de Bot

1 november 2018 @ 16:00 - 18:00

Gratis

Beste ondernemer, bestuurder, starter, student en/of inwoner in het Rijk van Nijmegen,

Op donderdag 1 November opent de eerste RvN@HUB in het Zolderpark in Beuningen. Een nieuwe fysieke plek onder het dak van de Movements Group waar we innovatieve krachten van ondernemers, studenten, overheden en burgers bundelen. Samen zichtbaar, samen aan het werk, samen op weg naar nieuwe oplossingen en resultaten.

We zetten deze dag luister bij door ons te laten inspireren door de gouden ondernemers uit Beuningen – inmiddels zijn er dertien ondernemers verkozen tot Ondernemer van het Jaar. Zij komen vertellen over hun succes en over hoe het nu gaat. Hun ervaring gaat ons verder helpen.

We zeggen ‘Hallo Bob’ tegen Bob de Bot, de chatbot die bewoners in de wijk met elkaar en met initiatieven verbindt. Bob won de publieksprijs van de MKB-Innovatie Top 100. Nu is het zover: het Beuningse bedrijf weMaron werkt samen met RvN@, met het project Kenniscentrum Prettig thuis en met Stichting Perspectief. Gedeputeerde Bea Schouten verstuurt op 1 november de eerste ‘Hallo Bob’: dat is de start van Bob de Bot en tegelijk de opening van RvN@HUB Beuningen.

Kom kennismaken met Bob, ontdek de kansen van RvN@HUB en laat je inspireren door gouden ondernemers. Hef met ons het glas en bouw mee aan een innovatieve toekomst voor Beuningen.

We kijken er naar uit om je op 1 november te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Ronny Hendriks (weMaron)

Team Movements Group

Gegevens

Datum:
1 november 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
,

Locatie

Zolderpark Beuningen
Mauritsplein 1
Beuningen, 6641 BK