Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online RvN@LABclub

22 mei 2020 @ 16:00 - 18:00

De LABclub is de netwerkborrel waar studenten elkaar en het netwerk van RvN@ ontmoeten. Dit doen we gewoonlijk op een verrassende en inspirerende locatie onder genot van een hapje en een drankje.

Dat samenkomen nu even niet mogelijk is in verband met het coronavirus, is geen reden om elkaar niet te ontmoeten. Dat bewezen we al tijdens de succesvolle eerste editie van de Online LABclub op 3 april!

 

Daarom organiseren wij we vrijdag 24 april een tweede editie. We ontmoeten elkaar weer via Zoom. Dit keer willen we van jou horen welke aanpassingen jij hebt gedaan om tijdens de coronacrisis toch bezig te blijven in je organisatie, met de projecten waar je mee bezig bent of met je onderneming. Er zullen ondernemers aanwezig zijn die de afgelopen tijd succesvol aanpassingen in hun bedrijf hebben gedaan, waardoor ze ondanks alles toch kunnen blijven ondernemen. Wie weet brengen hun ervaringen jou op ideeën of heb jij nog goede suggesties aan deze ondernemers!
Kortom: Ben je student aan de Han, het ROC of de RU? We ontmoeten je graag op de 22e! Als je je e-mailadres achterlaat in onderstaand formulier dan sturen we je de link van de meeting toe.

Ben je ondernemer en wil je graag een keer een LABclub bijwonen? Stuur dan een email naar: LAB@rvnhub.nl.

 

Gegevens

Datum:
22 mei 2020
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Online. Hosted by RvN@LAB