Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online kennismakingsworkshop Bikablo

27 mei @ 17:00 - 18:00

Het uitgangspunt is dat iedereen kan tekenen, ook als je denkt dat je geen ervaring of talent hebt. In een Bikablo® training maak je kennis met vaardigheden, technieken en methoden om een visualisatie te maken en anderen te faciliteren. Je leert tekeningen op te bouwen vanuit eenvoudige grondvormen.

Het doel is via tekenen communicatie, dialoog en verbinding tussen mensen te versterken. De Bikablo® training is betekenisvol voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu als trainer, coach, facilitator, consultant of (project)manager werkt; samen met andere deelnemers werk je in een groep aan de techniek, visuele ingrediënten en methoden van visualisatie.

Ik ben een global certified Bikablo® trainer all over the world trainen wij mensen in het visueel werken. De Bikablo® academy is een pionier, laboratorium and trainingscentrum voor met de hand getekende visualisaties. Wij delen nieuwe beelden, visuele methodes met de wereld. En bieden bijzondere leerervaringen om zo gemeenschappen van visueel werkende mensen te creeeren.

 

Ben je nieuwsgierig naar visueel werken volgens de bikablo techniek? Je bent van harte welkom om mee te doen tijdens de online workshop, vanuit je eigen plek. Het enige dat je nodig hebt is een zwarte stift, een pastelkleurige stift, papier en een drankje.

Meld je hieronder aan, dan sturen wij je de link naar de zoomcall toe.

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
17:00 - 18:00
Website:
https://www.startupnijmegen.nl/agenda/online-kennismakings-workshop-bikablo/

Locatie

Online. Hosted by StartUp Nijmegen

Organisator

StartUp Nijmegen