Laden Evenementen

« Alle Evenementen

EXPERIMENTEER! Nieuwjaarsfestival RvN@ & WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

4 februari @ 18:00 - 20:00

RvN@ en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen nodigen je graag uit voor ons gezamenlijke nieuwjaarsfestival EXPERIMENTEER! op maandag 4 februari om 18.00 uur in WerkBedrijf op de Boekweitweg 4, Nijmegen.

Een goed functionerend innovatief ecosysteem heeft experimenteerruimte nodig. Plekken waar je dingen kan uitproberen, waar je kan en mag vallen om vervolgens wijzer op te staan. Ruimte waar ondernemers, docenten en mensen van overheidsinstellingen of andere organisaties kunnen werken op de cross-overs tussen vakgebieden. Zo gaat WerkBedrijf Rijk van Nijmegen nieuwe vormen van samenwerking met externe partners aan, en faciliteert RvN@ innovatieve projecten zoals living labs en fysieke hubs op thema’s als circulariteit, diversiteit en ondernemerschap. Om nog meer experimenteerruimte voor innovatie te creëren slaan zij nu de handen ineen, met als resultaat het nieuwjaarsfestival  EXPERIMENTEER! Een heus minifestival waar je onder het genot van een hapje en drankje ervaart welke vormen van experimenteerruimte er mogelijk zijn, hoe je deze creëert en wat het de regio en jou persoonlijk op kan leveren.

De maximale capaciteit is 250 mensen, dus meld je voor 24 januari aan.

Vraag & antwoord

  • Hoe laat: 18.00 uur (17.30 uur inloop)
  • Einde: 20.00 uur
  • Is er eten? Ja
  • En drinken? Ja
  • Waar kan ik mij aanmelden? Door het onderstaande formulier in te vullen.

Graag ontmoeten we je 4 februari om samen het glas te heffen op 2019 én meer experimenteerruimte in het Rijk van Nijmegen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenement Tags:
,

Locatie

WerkBedrijf
Boekweitweg 4
Nijmegen,

Organisatoren

RvN@
WerkBedrijf Rijk van Nijmegen