Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Netwerk- en inspiratiebijeenkomst Economische Visie Nijmegen

5 oktober @ 16:30 - 19:00

Beste ondernemer,

Impact maken, je wordt met deze term om de oren geslagen. Maar wat bedoelen we eigenlijk? Voor de één klare taal, voor de ander een containerbegrip.

Op 5 oktober a.s. gaat de grote netwerk- en inspiratiebijeenkomst rond de Economische Visie precies daarover. Ondernemen en tegelijkertijd bijdragen aan een meer duurzame en sociale wereld.

Willen we een aantrekkelijke stad zijn voor werkgevers en werknemers dan moeten we als stad samen blijven investeren in de lokale economie! Dat wil ik doen met u, de ondernemer en met de partners. Tijdens deze bijeenkomst wil ik horen waar u de kansen ziet en deze vervolgens samen met u oppakken via projecten in het actieprogramma rond de Economische Visie 2020-2025.

Ook worden dit jaar op 5 oktober de Nijmeegse Impact Awards uitgereikt. Hiervoor kunt u uzelf of andere ondernemers nomineren! Wat het inhoudt ziet u in deze video.

De 5 finalisten van de Nijmeegse Impact Award nemen je daarnaast mee in hun reis in het opzetten van een impactvol en winstgevend bedrijf.

Mis deze bijeenkomst niet en meld u nu al aan! Omdat samenwerking van cruciaal belang is, vraag ik u om voor deze editie een ‘young potential’ mee te nemen uit uw netwerk.

Datum: 5 oktober 2023

Locatie: Vasim Events

Tijd: 16.30 uur – 18.30 uur (netwerkmoment aansluitend).

Over het complete programma van deze bijeenkomst ontvangt u op korte termijn meer informatie.

Ik kijk uit naar uw komst!

 

John Brom

Wethouder Werk en Inkomen, Armoedebestrijding, Economie, Toerisme en Binnenstad

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
16:30 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Vasim Events
De Kolk 15
Nijmegen,

Organisator

Gemeente Nijmegen