Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start LABtrain ‘Programma voor stagiair(e)s in het Rijk van Nijmegen’

18 maart @ 11:00 - 12:30

Op 18 maart gaat de LABtrain weer rijden. Inmiddels komen de aanmeldingen binnen. De LABtrain van RvN@LAB is het programma voor stagiair(e)s in het Rijk van Nijmegen, waarin zij van elkaar leren, trainingen krijgen, (mini-)colleges van ondernemers volgen en gezamenlijk werken aan een innovatieve opdracht. De meerwaarde voor de studenten is enorm; dat hebben de twee vorige edities bewezen. Met de LABtrain krijgt de stagiair(e) een verbreding en verdieping van de stage. Tien wekelijkse bijeenkomsten, twee trainingen en een bedrijfsbezoek vormen de pijlers van de LABtrain.

Normaal rijdt de LABtrain fysiek, nu digitaal. In deze tijden voegt de LABtrain juist iets extra’s toe: veel stages verlopen nu geïsoleerd. De LABtrain doorbreekt dat met een inspirerende en uitdagende wekelijkse ontmoeting.

Maar er is meer. In de LABtrain komt ondernemingen of organisaties in het Rijk van Nijmegen in beeld bij jonge mensen die ze voorheen nog niet kennen. Zij verbreden hun ambities en ontdekken hoeveel nieuwe kansen er zijn om te gaan werken in het Rijk van Nijmegen. Zij kijken met een frisse blik naar bedrijf of organisatie en spreken zich uit. De stagegever (ondernemer) krijgt op een innovatieve manier de kans om talent te scouten.

Voor deelname vragen wij een bijdrage in de kosten: euro 95,00 (incl. BTW) per stagiair(e). Meer informatie over het programma van de LABtrain staat hier. Dit programma is maatwerk en vult zich de komende weken met de namen van de deelnemende bedrijven en organisaties.

Wil je meer informatie of wil je nu al een stagiair(e) inschrijven? Stuur me dan een mail naar Han Rouwenhorst van RvN@LAB.

Benieuwd naar de vorige LABtrain? Klik dan hier.

Gegevens

Datum:
18 maart
Tijd:
11:00 - 12:30
Evenement Tags:

Organisator

RvN@LAB
E-mail:
lab@rvnhub.nl
Site:
www.rvnlab.nl