Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

*geannuleerd* LABsafari ‘voeding en circulair ondernemen’

19 maart 2020 @ 10:00 - 18:00

Na enorm succesvolle eerdere ontdekkingstochten, is het op 19 maart weer tijd voor een volgende LABsafari. De LABsafari is de ontdekkingstocht naar innovatief ondernemerschap die studenten samen met ondernemers aangaan. Samen gaan zij op reis om ondernemers in het Rijk van Nijmegen te bezoeken, te inspireren en geïnspireerd te worden, best practices te delen en van elkaar te leren.

Dit maal worden, samen met onder andere studenten Bedrijfskunde en Geneeskunde, verschillende bedrijventerreinen in het Rijk van Nijmegen bezocht. Daar zullen we meer leren over de kansen en uitdagingen waar de verschillende ondernemers mee te maken hebben.

Tijdens een LABsafari is behalve het bedrijfsbezoek ook de reis van grote waarde. In de bus zijn er pitches van de studenten en van ondernemers. Ondernemers komen in aanraking met toekomstige stagiaires en medewerkers en ervaren nu al hun creatieve ideeën. Studenten ontdekken de kansen van het Rijk van Nijmegen en maken in één dag kennis met een groot netwerk.

Ben je ondernemer of bestuurder en wil je meer informatie of als expeditielid mee met de LABsafari. Vul dan onderstaand formulier in!

 

Gegevens

Datum:
19 maart 2020
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Het Rijk van Nijmegen