Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LABhack (Kans)Rijk van Nijmegen.

10 februari 2020 @ 19:30 - 22:00

De gemeentes Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg & Dal, Heumen en Mook & Middelaar vormen het ‘Rijk van Nijmegen’: een regio met enorme kansen. Met grote onderwijs- en zorginstellingen, Smart en IT-industrie, grote agro & food-bedrijven, toerisme en enorme kansen voor duurzame en circulaire ondernemingen. Hoe goed ken jij als student bedrijfskunde de regio eigenlijk? In het Rijk van Nijmegen de regio waar je zou willen blijven werken na je studie?

Ondernemers binnen RvN@, de beweging die als doel heeft de innovatiekracht van het MKB in het Rijk van Nijmegen te versterken, geven aan op zoek te zijn naar meer contact met studenten, maar vinden dit een flinke uitdaging. Is ondernemend Rijk van Nijmegen wel voldoende bekend bij studenten? En wat zouden ondernemers zelf kunnen doen aan hun zichtbaarheid?

Deze en nog meer vragen zullen aan de orde komen tijden de Hack die LABpartner SV Nexus organiseert samen met RvN@LAB. Tijdens de avond zullen diverse ondernemers uit verschillende sectoren aanwezig zijn.

Gegevens

Datum:
10 februari 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,