Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RvN@ LABclub

14 december 2020 @ 16:30 - 18:30

De LABclub in de netwerkborrel voor studenten, ondernemers en professionals uit het Rijk van Nijmegen. De LABclub is dé kans om met andere LABstudenten en ondernemers in contact te komen. Meerdere malen per jaar organiseert het RvN@LAB een LABclub.

Op maandag 14 december vindt de LABclub online plaats. Dit maal organiseert RvN@LAB de netwerkborrel in samenwerking met Rabobank Rijk van Nijmegen. Een mooie kans om de ondernemers uit het netwerk van Rabobank te leren kennen!

 

De online netwerkborrel heeft, behalve een plenair programma waar je kennis maakt het innovatienetwerk van RvN@, drie themasessies.

1. Ontmoet MKB’ers uit het netwerk van Rabobank en RvN@. Het team van Rabobank Rijk van Nijmegen heeft ondernemers uitgenodigd voor de LABclub, in deze sessie leer je de ondernemers beter kennen. Kickstart je netwerk!

2. Online evenementen: wat zijn jouw ervaringen en tips? Tijdens deze bijeenkomst gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over de mogelijkheden en de moeilijkheden van online evenementen. Kunnen we leren van elkaars ervaringen en successen? Evenementorganisator van RvN@, Tijke Eijkemans, zal hier ook zijn ervaringen delen. Onder andere de ervaringen van twee online edities van de Meeting of Minds (linken naar artikelen)

3. Crisiscommunicatie. Een crisis zoals de coronapandemie vraagt een andere aanpak van je communicatiekanalen. Hoe houd je contact met je achterban en partners? Hoe pak je promotie in deze tijd aan? Hoe doen bedrijven dit? Communicatie-experts van Rabobank Rijk van Nijmegen delen hun ervaringen.

 

Ben je student in het Rijk van Nijmegen? Studeer je aan het ROC, aan de HAN of aan de Radboud Universiteit? RvN@LAB biedt je de kans jezelf te laten zien. Aan collega-studenten. Aan ondernemers. Met wat je al kunt. Leer van elkaar. Leer van de ondernemers en van de mentoren van RvN@LAB. Bij RvN@LAB ontmoet je inspirerende mensen, vergroot je jouw kennis en bouw je aan je professionele netwerk.

Gegevens

Datum:
14 december 2020
Tijd:
16:30 - 18:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Online. Hosted by RvN@LAB