Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vuk Up Night

5 april 2022 @ 19:00 - 23:00

Gratis

Laat je meeslepen door de grootste misstappers van Hubert Bruls en Han van Krieken tijdens de Vuk Up Night 5 april

Dit jaar wordt inmiddels alweer de 7e editie van de Vuk Up (beter bekend als F*ckUp) Night georganiseerd. Een avond waarin succesvolle ondernemers en bestuurders hun grootste blunders delen. Een zaal vol met studenten en jonge ondernemers komt samen om te zien dat ook zij alleen maar leren van de fouten die zij in hun carrière maken.

In de hedendaagse maatschappij heerst er een enorme prestatiedruk onder jongeren. Er wordt een patroon gecreëerd door zowel de individu als de maatschappij om het perfecte, maar doch onrealistische beeld te tonen aan de buitenwereld. Echter wordt er daardoor vergeten dat fouten maken juist een factor voor succes is. Zo hebben ook Hubert Bruls of Han van Krieken enkele misstappen gemaakt binnen hun carrière.

Het is tijd om deze verhalen met deze generatie te delen. Om te inspireren dat fouten maken heel menselijk en vooral heel belangrijk is. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Centrum van Ondernemerschap), Radboud Universiteit & Radboudumc (Mercator Launch en Studenten Welzijn) en StartUp Nijmegen hebben op 16 november een mooi programma met Hubert Bruls (burgemeester Gemeente Nijmegen), Han van Krieken (rector magnificus RU), Jorg Rijkschroeff (oprichter Sit & Heat) en Judith van Dam (CEO HomeVap) klaargezet voor studenten en ondernemers.

De avond zal rond 19.00u beginnen in het Collegezalencomplex (CC1) waarna er een afsluitende borrel is in het Cultuurcafé van de Radboud om na te praten over menselijke fouten. Aanmelding kan via eventbrite voor zowel offline als online via onderstaande knop.

 

Gegevens

Datum:
5 april 2022
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.eventbrite.com/e/tickets-vuk-up-night-277388104287?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1

Locatie

Collegezalencomplex Radboud University
Mercatorpad 1
Nijmegen, Gelderland 6525 HS Nederland