Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eerste bijeenkomst LABteam Diagnostic Toilet

19 februari 2020 @ 15:30 - 17:00

Projecten die binnen RvN@ ontstaan gaan over gemeentegrenzen, zoeken cross-overs in sectoren en dragen allemaal bij aan welvaart en welzijn in het Rijk van Nijmegen. Een van deze projecten is de ‘Diagnostic Toilet’: een sensor die je wc smart maakt. Deze sensor is gekoppeld aan een app die via deze sensor diverse waardes af kan lezen.
De app geeft jou vervolgens advies en tips. Alle – geanonimiseerde – gegevens van de individuele metingen geven gecombineerd een goed inzicht in onze leef- en voedingsstijl. In trends, patronen en gewoontes. Op basis daarvan krijgen mensen tips. Kunnen de voedingswijze en leefwijze worden aangepast. Krijgt de gezondheidszorg ondersteuning. En kan de voedingsindustrie het aanbod aanpassen.

Maar hoe nu verder? Voor welke branches? Voor welke doelgroepen? Met welke partners? Kortom: voor welke markt en hoe bereik je die markt? En mag dit? Hoe veilig zijn de gegevens? Welke gegevens wel en welke gegevens niet? En mag in de ene branche iets wat in de andere branche niet mag?

Met deze en ongetwijfeld nog veel meer vragen gaan studenten van verschillende opleidingen aan de slag in een LABteam. LABteams zijn multi-disciplinaire samenwerkingen waarin studenten hun kennis en kunde gebruiken om de innovatiekracht van het MKB in het Rijk van Nijmegen te stimuleren!

 

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een mail!

Gegevens

Datum:
19 februari 2020
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Rabobank Rijk van Nijmegen
Keizer Karelplein 1
Nijmegen,