Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duurzaam, gezond en regionaal

18 april 2018 @ 12:00 - 17:30

Zakelijk evenement voor agrifood ondernemers en inkopers van zorgorganisaties, bedrijven en afnemers. 

Gezonde korte ketens van boer naar bord.

Meer dan 45 regionale agri-food ondernemers in de regio Gelderland zijn met het programma ‘Gezonde Korte Ketens’ begonnen. Gepassioneerde, gemotiveerde telers, boeren en kwekers met prachtige bedrijven die graag hun verse streekproducten via korte ketens naar zorgorganisaties, bedrijven en horeca willen brengen. Daarmee willen ze een bijdrage leveren aan gezond, vers en duurzaam eten voor ouderen, patiënten, gasten, bewoners en personeel in de volle breedte van de zorg en onze regio. Het aanbod varieert van streeksappen, verse kruiden, dagverse zuivel, boerenkaas, biologische eieren, verse groenten, Betuwse appels, toffe peren,  eerlijk rundvlees, vis, gezondheidsproducten, vitaliteitsconcepten, verwenproducten, Groesbeekse wijnen, werkfruit, maaltijdboxen, streekcatering t/m cadeaupakketten.

Op woensdag 18 april 2018 van 12.00 tot 17.30 uur is hét moment dat genodigden persoonlijk kennis kunnen maken met de telers, kwekers en boeren. Hiervoor organiseert Diverzio en Rabobank een bijeenkomst waar de agri-food ondernemers zich presenteren aan een panel van 15 tot 20 geïnteresseerde zorgorganisaties, bedrijven en afnemers.

Naast individueel kennis maken is er via een pitch de gelegenheid voor de ondernemers om plannen en producten te presenteren. Om te ruiken, proeven en te voelen. Zakelijke kruisbestuiving in optima forma.

Genodigden ontvangen een Almanak met een overzicht van regionale telers, boeren en ondernemers.

Door het panel wordt aan het einde van de bijeenkomst de winnaar van de ‘Korte keten Award’  bekend gemaakt.

 

Wilt u namens uw organisatie laten deelnemen in het panel?

Laat het ons voor 22 maart a.s. even weten of u erbij bent.

De aanmelding kunt u via deze online link doen.

Tevens mag u vooraf  specifieke wensen en interesses laten weten.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Koen Nouws Keij – directeur diverzio: info@diverzio.nl of 024-820 02 80.

 

Datum: Woensdag 18 april 2018

Tijdstip: van 12.00 tot 17.30 uur

(incl. streeklunch, pitch, uitreiking Award, foodplaza, proeverijen en netwerkborrel)

Locatie:

Rabobank Oost-Betuwe

Industrieweg Oost 16

6662 NE  Elst

 

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Diverzio, RVN@, The Economic Board, de Rabobanken Arnhem en Omstreken, Maas en Waal, Oost Betuwe en Rijk van Nijmegen.

 

Locatie

Rabobank Oost-Betuwe
Industrieweg Oost 16
Elst,

Organisator

Diverzio
E-mail:
info@diverzio.nl