Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Congres: An Innovative Truth X

23 oktober 2018 @ 09:30 - 17:00

Het programma omvat naast een informatiemarkt met demostands onder meer diverse plenaire keynotepresentaties , posterpresentaties en een plenair debat tussen vertegenwoordigers van de wetenschap, overheid en bedrijfsleven. Voor de programmasamenstelling kan de organisatie een beroep doen op de programmacommissie.

Vanaf 09.30 uur ontvangen we u graag op de informatiemarkt. Op de informatiemarkt informeren bedrijven, kennisinstellingen en andere betrokken organisaties u via demonstratiestands en posterpresentaties.

Om 10.00 uur start het plenaire programma. Na de opening door de dagvoorzitter, Roderik van Grieken – Directeur Nederlands Debat Instituut, delen diverse keynotesprekers hun visie met de deelnemers. Na een pauze op de informatiemarkt vervolgen we het plenaire programma met het debat – The Battle. Aansluitend hierop volgt de lunchpauze op de informatiemarkt (met onder meer demostands en posterpresentaties). Na de lunchpauze starten de thematrack workshops. Daarna vervolgen we het plenaire programma met een tweede blok met keynotesprekers. Na de afsluiting van dit plenaire deel door de dagvoorzitter volgt de netwerkborrel rond 17.00 uur.

Inschrijven

Het congres richt zich op beslissers uit de wetenschap, het ICT-aanbiedend bedrijfsleven, het ICT toepassend bedrijfsleven (waaronder de energiesector) en de overheid, die samenwerking en draagkracht kunnen propageren en tevens in staat zijn om met verschillende partijen kansrijke uitdagingen op te pakken.

Voor onder meer genodigden, medewerkers en relaties van congrespartners, promovendi en onderzoekers met posterpresentaties, standhouders, medewerkers van bij Stichting IIP Duurzame ICT – Platform voor Duurzame ICT aangesloten organisaties, leden van de IIP Duurzame ICT LinkedIn-groep en relaties van Stichting GreenICT is deelname kosteloos.

Deelname aan An Innovative Truth X is uitsluitend mogelijk op basis van inschrijving. Aanmelden voor An Innovative Truth X kan binnenkort en tot en met 22 oktober 2018 via het inschrijvingsformulier. Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Gegevens

Datum:
23 oktober 2018
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.aninnovativetruth.nl/2018/

Locatie

Novio Tech Campus (gebouw M)
Transistorweg 7-N
Nijmegen,
+ Google Maps