Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Zorgeloos op vakantie RvN@

24 april 2018 @ 14:00 - 17:00

Gratis

Benieuwd naar de economische kansen die er liggen op het gebied van vakanties voor mensen met een (lichte) beperking of zorgvraag? Of meer weten over hoe je ook deze doelgroep gastvrij ontvangt? Kom dan naar het event van het project ‘Zorgeloos op vakantie in het Rijk van Nijmegen’ van RvN@ op dinsdag 24 april van 14:00-16:30 uur bij Fletcher Hotel Erica.

Zorgeloos op vakantie
Alleen al in Nederland hebben 1,7 miljoen mensen een fysieke beperking. Door de toenemende vergrijzing wordt dit aantal de komende jaren alleen maar groter. Het project richt zich op mensen met een lichte zorgvraag of mobiliteitsbeperking. Denk bijvoorbeeld aan een gezin waarvan een ouder of kind afhankelijk is van een rolstoel of ouder echtpaar waarvan een van de twee een lichte zorgvraag heeft. Deze doelgroep gaat ook graag op vakantie, maar gaat nu minder omdat er onvoldoende passend aanbod is. Het project ‘Zorgeloos op vakantie’ wil door een betere toegankelijkheid van het toeristisch aanbod de doelgroep met een lichte zorgvraag beter bedienen en de regio beter bekend maken bij deze doelgroep. Dit zal leiden tot meer toeristische overnachtingen en bestedingen in de regio.

Tijdens dit kennisevent delen we graag de nieuwste resultaten van het project en zijn erg benieuwd naar jullie ideeën. Deelname is gratis, wel even aanmelden via de aanmeldknop onder aan de pagina.
Laat ons vóór 17 april 2018 weten of je komt. Je kunt je aanmelden via deze link.

We kijken er naar uit je te zien op dinsdag 24 april. (Inloop 13.45 uur)

Foto: STER Berg en Dal

Gegevens

Datum:
24 april 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Fletcher Hotel Erica
Molenbosweg 17
Berg en Dal,
+ Google Maps
Site:
https://www.hotelerica.nl