Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aflevering 2 Lifeport WebinarTV: Carol van Eert en Ben Geerdink

29 april 2020 @ 11:30 - 12:00

Aflevering 2 Lifeport WebinarTV: Carol van Eert en Ben Geerdink

Lifeport WebinarTV is een serie webinars van The Economic Board over het post-corona tijdperk en de toekomst van de anderhalvemetereconomie in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. De tweede aflevering met Carol van Eert en Ben Geerdink vindt plaats op 29 april om 11.30 uur.

Deelnemen

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de tweede aflevering van Lifeport WebinarTV. Deze aflevering wordt live uitgezonden op woensdag 29 april 2020 van 11.30 uur tot 12.00 uur. Kijkers van Lifeport WebinarTV kunnen de webinar live vanuit hun eigen huis volgen en de deelnemers zien en horen. Ook bent u uitgenodigd om live vragen stellen aan de bestuurders via de chat.

Aanmelden voor het webinar

Lifeport WebinarTV

De boardleden van The Economic Board, vertegenwoordigers van de triple helix uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen, delen in tweetallen hun kennis en visie over dit thema. De gasten van deze bijeenkomst zijn Carol van Eert, burgemeester van de gemeente Rheden, en Ben Geerdink, voorzitter van het College van Bestuur van Rijn IJssel en voorzitter van Stichting Ondernemersfonds Arnhem.

Aan bod komen vragen als: Wat betekent de anderhalvemetereconomie? Wat stellen de bestuurders van grote bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit onze regio zich daarbij voor? Hoe kunt u uw eigen organisatie voorbereiden op de anderhalvemetereconomie? Wat kunt u zelf doen en wat kunnen de bestuurders uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen doen? Wat zal de grootste uitdaging hierin zijn voor ondernemers de komende één tot twee jaar?

Het webinar wordt geleid door tv-presentator en dagvoorzitter Angelique Krüger vanuit het kantoor van The Economic Board in Nijmegen. De opnames zullen worden gemaakt conform de richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden voor het webinar

Meer weten over ontwikkelingen in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen in relatie tot de coronacrisis? Deze informatie bundelen wij hier voor u.

Gegevens

Datum:
29 april 2020
Tijd:
11:30 - 12:00
Evenement Tags:
Site:
https://theeconomicboard.com/agenda/lifeport-webinartv-aflevering2/

Locatie

Online: hosted by The Economic Board

Organisator

The Economic Board
Site:
https://theeconomicboard.com/