Ben jij of ken jij de ondernemer in de brede regio van het Rijk van Nijmegen die deze erkenning verdient? Vul de gegevens in!

Als jij de gegevens invult, sturen wij diegene een mail met de uitnodiging en voorwaarden voor deelname.

 

Naam(Vereist)
Nomineer je voor de De Cirkel of Startup Cirkel?

 

 

Een masterclass van Jan Jonker, een beeld voor social media, een podiumplek op het Lifeport Festival Circulair en jaar gratis lidmaatschap op MKB-cluster t.w.v. € 2.500,- . Maar ook ontsluiting van het netwerk van de Circulaire Raad en RvN@.

Het winnen van De Cirkel en de Startup Cirkel is niet alleen erkenning van jouw circulaire werk en een prachtige award. De waarde van het podium is voor jouw circulaire ambities de échte prijs.

 

Sylvia Fleuren (Juryvoorzitter De Cirkel 2021):
“MKB-ers die circulair ondernemen hebben een podium nodig om te groeien. De Cirkel is dat podium.”

 

De Cirkel is de jaarlijkse onderscheiding van de Circulaire Raad voor de ondernemer die het verschil maakt in circulair ondernemen en het terugdringen van grondstofgebruik. Er worden twee circulaire prijzen uitgereikt. De Cirkel, voor gevestigde ondernemers; en de Startup Cirkel, bedoeld voor starters of startende circulaire ondernemers in wording. Beide prijzen richten zich op ondernemen én je onderscheiden in circulair ondernemerschap en optimaal grondstofgebruik.

Winnaars 2022

Laat je zien; als MKB-er die circulair onderneemt, of als startup met een circulair plan.

De Startup Cirkel 2022 ging naar Green Road Equipment