Hieronder vind je de lijst met Nijmeegse aanbieders die in aanmerking komen voor de digitaliseringsvouchers van de gemeente Nijmegen. Via de links kan je zelf contact opnemen om jouw behoefte met ze te bespreken.

Wil je een volgende stap maken, maar weet je nog niet waar te beginnen? Stuur dan een mail naar RvN@ met je vraag. We helpen je graag verder.

De aanbieders zijn via verschillende netwerken aangeleverd, maar is niet compleet. Aanbieders die ondernemers in deze crisis met digitalisering verder kunnen helpen en ook op de lijst willen, kunnen dat onderaan in het formulier aangeven. 

Aanbieders


138coco

Content is KING! Word door Google aangemerkt als ‘expert’ op jouw vakgebied met inhoudelijk relevante content. Vul dit aan met geoptimaliseerde zakelijke blogs en vergroot daarmee je organische vindbaarheid. Promoot je site op social media. Heb je te weinig tijd of kennis om goede content te schrijven? In nauwe samenwerking met 138coco krijg jij teksten met je eigen herkenbare tone of voice.


20to10

Wij helpen nieuwe en gevestigde merken (online) hun verhaal te vertellen. Wij bouwen merken die tot verbeelding spreken en ontwikkelen online campagnes die hoofden doen draaien.


2Twitit

Wij creëren de verbinding tussen een organisatie en haar doelgroep op een creatieve wijze. Door middel van de juiste social media strategie, content creatie, social advertising, webcare én website optimalisatie genereren we meer naams- en merkbekendheid, een sterkere profilering, verhogen we de conversie en helpen wij jouw bedrijf online te groeien!


3AMI

Het vergroten en verduurzamen van de (online) zichtbaarheid en we helpen het bedrijf online tot een succes te maken. Dit gaat van webdesign, webshops tot e-mailmarketing en social media campagnes.


Aanpoters

Meer klanten nodig? Regelen we. Met de mooiste websites en de sterkste online marketingcampagnes. Aanpoters helpen al veel bedrijven in Nijmegen e.o. meer winst te maken via online marketing. Wij zijn daarbij niet van de vage marketingpraatjes maar laten je duidelijk resultaat zien.


Amazonadvies.nl

Amazonadvies.nl biedt een breed scala aan diensten om simpelweg meer online te verkopen op Amazon. Een greep van onze diensten: de gehele Amazon marketing uit handen nemen, advertenties opzetten, administratieve ondersteuning zoals een Duits btw nummer aanvragen voor FBA en het vertalen van Amazon listings om het internationale bereik te vergroten.


Appec

Bij Appec specialiseren we in het ontwikkelen van maatwerk mobiele apps en web apps!


Appnology

Appnology ontwikkelt apps. Heb je een vraag over de ontwikkeling van een app of heb je een app-idee wat je uit wil werken? Neem dan snel contact op en we gaan samen aan de slag om een mooie app neer te zetten zodat we een app creeëren die echt toegevoegde waarde heeft.


As you were

Marketing en communicatie is tweerichtingsverkeer. Een dialoog. Dat gaat niet alleen om zenden, maar vooral ook om luisteren. Voor ons is dat ook meteen het uitgangspunt van een fijne samenwerking. Wij helpen ondernemers met het online uitdragen van hun verhaal. We beginnen met een gedegen strategie en gaan vervolgens aan de slag met de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een webshop of website. Maar ook het beheren van social media of Google Ads vallen onder onze diensten.


AukemaOntwerp

Ontwikkelen en maken website incl vindbaarheid en veiligheid. Ontwikkelen en maken webwinkel incl vindbaarheid en veiligheid.  Advies inzetten sociale media/ ontwikkeling strategie. Verbetering van al bestaande website of webshop incl vindbaarheid en veiligheid.


Beeldfanaat

De gewenste digitale uitstraling voor jouw bedrijf!


Bluenotion

Bluenotion is een team van developers, strategen en code-duikers. Wij zetten ideeën om naar een online beleving voor morgen.


Bobkin Digital

Bobkin Digital helpt merken relevant te worden in het digitale landschap. Wij bieden een volledig dienstenpakket aan waardoor verschillende creatieve oplossingen denkbaar zijn, waaronder merkontwikkeling, logo’s en identiteiten, websites, marketingmateriaal, digitale campagnes, fotografie en video.


BouwMijnWebsite.com

Bouwt WordPress websites voor (met name) startende ondernemers. De formule is zo ingericht dat we tegen minimaal budget, een hoogwaardige WordPress website opleveren. Daarbij houden we oog voor de uitstraling en boodschap van de ondernemer. Inbegrepen is een overdracht met een kleine WordPress cursus zodat je als ondernemer jouw website goed kunt bijhouden.


BT Communicatie

Online marketing & communicatie


Bureau Brandstof

Bureau Brandstof is een ontwerpbureau voor grafisch ontwerp, internet- en mediaproducties. De eigenaar is Walter van Rooij, ontwerper en vaste gastdocent bij het Grafisch Opleidings Centrum (GOC). Eromheen staat een netwerk van ontwerpers en media-professionals met wie vaste samenwerkingsverbanden bestaan.
We bouwen websites en webwinkels, ontwerpen de vormgeving en denken mee over de beste functionaliteit.


Byron

We pakken jouw merkidentiteit, vertellen je verhaal en visualiseren het. Met digitale merkstrategie, webdesign & advertising.


Carry4IT

Online oplossingen gerealiseerd via zakelijke WordPress websites, zoals webshops, formulieren, enquetes, tussen schoolse opvang en daarnaast al uw sociale kanalen die erbij horen om uw digitale presentatie en processen vorm te geven.


CommunicatieKrachten

Wij zijn een strategisch en creatief communicatiebureau. Van stevige online strategie tot krachtige website en van online adverteren tot een opvallende social media campagne. We brengen jouw vraag vliegensvlug in kaart, om vervolgens over te gaan op waar het echt om draait: een effectieve oplossing. Laten we onze krachten bundelen!


Contentchick.nl

Een website met goede content zorgt voor meer klanten. Contentchick.nl kan je ondersteunen bij het beter vindbaar maken van je website door zoekmachinevriendelijke teksten. Maar ook voor advies & strategie op het gebied van social media ben je bij Contentchick.nl aan het juiste adres.


db8

Sinds 2005 ondersteunt db8 bedrijven en organisaties met Joomla websites, webshops en webapplicaties: technische ondersteuning, zoekmachine optimalisatie (SEO), websitesnelheid verbeteren, usability, maatwerk programmeren, maatwerk koppelingen naar andere systemen, internetbetalingen, Internet Project Plan, Quick Scan voor verbeteringen, ondersteuning mbt de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).


Digishock

Dé zeer toegankelijke webdesigner uit Nijmegen met technische skills. Wij ontwikkelen en verbeteren websites voor organisaties. Bij Digishock houden we sterk rekening met de technische eisen die Google stelt. Ook beveiliging en snelheid zijn speerpunten in de ontwikkeling. Tevens kijken we met een marketingoog naar uw doelstellingen en zorgen wij dat de website goed aansluit op uw doelgroep.


Digital Layers

Digitalisering en veranderende markten bieden kansen. Wij helpen ondernemingen om online het verschil te maken. We smeden design, techniek en marketing tot één innovatief en succesvol concept.


Dutchgraph

Digitaliseren kun je leren! Met duizenden mogelijkheden op het gebied van logo’s, kleuren, lettertypes en grafische elementen is het onze uitdaging om een knallende (digitale) huisstijl te creëren voor jouw merk. In feite vormt je merkidentiteit het karakter van je merk en bepaalt je huisstijl de uitstraling. Wil je graag digitaliseren? Wij helpen je én nemen je mee in het bijbehorende proces!


EasyStep2

Automatiseren is mensenwerk. EasyStep2 helpt jouw mensen de nieuwe omgeving omarmen. Wij luisteren naar jouw wensen, praten met jouw medewerkers en gebruiken die gesprekken als basis voor onze suggesties om jouw bedrijfssoftware aan te passen.


Ecobit

De missie van Ecobit is om te zorgen dat uw bedrijfs-informatie op het juiste moment op de juiste plek terecht komt. Zodat uw organisatie maximaal wordt ondersteund door de beschikbare techniek. Daarbij hanteert Ecobit een transparante, doelgerichte en duurzame werkwijze.


Eforah

Het bouwen van koppelingen en gebruiksvriendelijke webapps.


Elonisas Groep bv

Met ons kantoor in de binnenstad van Nijmegen, hebben wij onszelf ten doel gesteld lokaal ondernemerschap te stimuleren en ondersteunen met onze kennis en ervaring aangaande automatisering en digitalisering. Met deze wetenschap in ons achterhoofd passen wij onze investeringen, organisatie en dienstverlening regelmatig aan op deze lokale behoefte. Zo zijn we niet alleen bezig vóór Nijmegen, maar ook mét Nijmegen.


Elastic Web

De wereld om ons heen maakt al jaren grote stappen richting automatisering en digitalisering, wij helpen hier graag aan mee. Bedrijven kunnen namelijk enorme winst behalen door techniek slim in te zetten, maar vaak zijn bedrijven niet op de hoogte wat de mogelijkheden zijn en dat is een enorm gemis. Wij helpen bedrijven niet alleen met het realiseren van software maar adviseren ook welke software nodig is om vooruit te gaan.


Emixion

Uw strategisch partner op het gebied van internet marketing, website ontwikkeling en scherpe online marktanalyses. Ons internet marketing bureau voorziet u eerlijk en doelgericht van de beste kennis en expertise.


Enjoy360 Virtual Tours

Wanneer klanten niet naar jouw winkel/bedrijf kunnen komen dan biedt nu juist de Virtual Tour een uitstekende oplossing. De Virtual Tour is de ultieme manier om bezoekers op jouw website een interactieve rondleiding te geven. Door middel van 360 graden foto’s of video ervaart de bezoeker jouw winkel alsof hij de winkel/bedrijf echt bezoekt.


Envolutions

Al jaren helpen wij ondernemers met hun digitale transitie en ondersteunen we ze in hun online marketing.
Wij leveren onder andere webshops en websites die er niet alleen goed uitzien, maar ook vindbaar en effectief zijn. Ook zetten wij advertentiecampagnes op om meer websitebezoekers en klanten te krijgen via Google en Facebook. Doordat wij gebruik maken van sterke data-analyses kunnen we snel de juiste keuzes maken en bieden we onze klanten inzicht.


Ergo Mediaproducties

Ergo Mediaproducties kan Nijmeegse ondernemers helpen om met behulp van video hun digitale aanwezigheid op internet en social media te versterken. Welke beeldstrategie past bij hun onderneming? Hoe kan dat worden uitgevoerd? Als videomaker beheers ik alle aspecten van het vak, waardoor een project beheersbaar en betaalbaar blijft.


Factor Blue

IJzersterk in Magento en WordPress. Rastechneuten en maatwerkmakers. Wij zijn Factor Blue. We hebben geen duizend-soorten-koffiemachine. We hebben ook geen hippe voetbaltafel. We hebben wél een stel programmeurs (8) die jou verder kunnen helpen op het gebied van e-commerce Wel zo handig (en gezellig).


Faktor 22

Toegankelijk webdesign, voor iedereen, overal. Faktor 22 creëert converterende websites, op basis van WordPress en ingenieuze strategie. We zijn een no-nonsense webdesignbureau uit Nijmegen voor mkb’ers.


Fooks

Het alles-in-1 online personeelsplatform. Samenwerken. Eenvoudig geregeld. Plannen, roosteren, uren klokken, verlof en verzuim bijhouden, digitale contracten, online personeelsdossiers, financieel inzicht. Alles in je handpalm.


Forward Slash

Wat je niet meet, kan je ook niet verbeteren. Ik help je te meten wat bezoekers doen op je website, zodat je niet alleen weet wat je terug krijgt uit je advertentiebudget, maar ook kan zien waar en waarom je bezoekers afhaken. Dashboarding, rapportages en concreet advies is wat je ziet, zodat je beslissingen kan nemen op basis van betrouwbare en complete data.


GLOBAL LEXIS Online Marketing

Met ruim 26 jaar Offline en Online Marketing kennis en ervaring is GLOBAL LEXIS hét adres voor een succesvolle herdefiniering van de Marketing Strategie nu het coronavirus ons voor die uitdaging stelt. Ondernemers met vragen hierover worden van harte gestimuleerd contact op te nemen. Wij doen graag een vrijblijvende scan om te beoordelen waar de verbeterkansen liggen.


Go Online

Go Online is een online marketing bureau uit Nijmegen gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites/ webshops en online marketing diensten zoals zoekmachine optimalisatie & Google Ads. Wij hebben al verschillende retailers/ bedrijven geholpen meer omzet te realiseren via online kanalen. Wij helpen bedrijven groeien door meer omzet, meer leads en meer efficiëntie.


Groot Online

Groot Online helpt om bedrijven te groeien door websites te optimaliseren, zodat ze bovenaan in populaire zoekmachines komen te staan, zoals Google. Dit gebeurt voornamelijk via SEO en SEA.


Growth Minded

Heb je een mooie website, maar weinig bezoekers en nieuwe klanten? Growth Minded helpt om je doelgroep naar de website te trekken én hen te converteren tot klant. Dit kan dankzij data-gedreven marketing. Benieuwd hoe dit werkt? Vraag een gratis adviesgesprek aan!


Heijsen Internet & Academy

Heijsen biedt diverse trainingen op het gebied van WordPress, WooCommerce, SEO (zoekmachine optimalisatie) en Online Marketing.  Het doel is om in 1 of 2 dagen een complete website of webshop te ontwikkelen.


Hello Tuesday

Hello Tuesday is een marketing adviesbureau gespecialiseerd in digital marketing, social media en content strategie. Missie: om bedrijven, organisaties en ondernemers te helpen met het vertellen van hun verhaal, online beter zichtbaar te worden en echt in contact te brengen met hun doelgroep.


Heuvel Marketing

Wij helpen B2B bedrijven met het implementeren en gebruiken van het HubSpot digitale groeiplatform.


Hyperconnected

Technische partner op gebied van web development. Ontwikkeling in Laravel, TYPO3 en WordPress.


Isatis

Isatis Group heeft zijn oorsprong in de software-ontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen en externe klanten. Iedere business unit is productgeoriënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig.


Joris Budel

studio Joris Budel maakt op speelse wijze heldere creatieve communicatie en creëert o.a. logo’s, drukwerk, illustraties en wordpress websites. Met een focus op kleinschalige klanten en publiek.


JPS Media

Wij maken betaalbare WordPress websites met een professionele uitstraling geheel in uw eigen huisstijl. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en optimaal ingericht om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google. JPS Media is uw partner als het gaat om webdesign in Nijmegen!


Jeuris Online Marketing

Online marketing bureau in Nijmegen. Ruime ervaring op het gebied van content creatie, zoekmachine optimalisatie en social media campagnes. Alles om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf (ook) online succesvol is.


Keizer Karel webdesign

Bij Keizer Karel ontwerpen en ontwikkelen we webapplicaties en websites. Daarnaast zorgen we voor dat de websites goed gevonden worden en verzorgen we het onderhoud aan zowel applicatie als hostingomgeving.


KLEI

Van digitaliseringsstrategie tot webdesign en Search Engine Optimalisation (SEO).  We werken voor bedrijven en organisaties die niet alleen aan zichzelf denken, maar juist ook willen investeren in de toekomst van ons allemaal. Of in elk geval daarover na willen denken. Die willen bijdragen aan een wereld waarin duurzaamheid en vernieuwen in de waarde die je toevoegt de norm zijn.


KoenHendrickx.nl

Ik help B2B ondernemers met hun groeistrategie en de implementatie daarvan. Centraal staan de beloftes die je in de markt zet, en de manier waarop je deze waarmaakt. In dit digitale tijdperk speelt online daarin een fundamentele rol.


KPI Solutions

Heeft u al inzicht in uw data? Met Business Intelligence door KPI Solutions brengt u uw organisatie naar een hoger niveau.
Data zijn een bron van waardevolle informatie. In ons werk merkten wij dat er binnen organisaties weinig mee wordt gedaan. Wij willen hier verandering in brengen, omdat data richtinggevend kunnen zijn bij het maken van belangrijke beslissingen.


Lap Marketing

Lap Marketing is een jong en gedreven online marketing bureau uit Nijmegen. Met een grote hoeveelheid creativiteit en passie voor het online marketing vak gaan wij als een raket om jou te helpen bij het creëren van een functionele website/webshop of het genereren van meer online bezoekers.


Leadbouwers

Leadbouwers is een ervaren online marketingbureau, gespecialiseerd in (zakelijke) online leadgeneratie. Dat doen we via online adverteren, zoekmachine optimalisatie, websiteoptimalisatie en marketing en sales automation.


LiftUp Online

Ik help bedrijven met online zichtbaarheid en leadgeneratie (social media campagnes, SEA en website / conversie optimalisatie).


Linku

Als online webbureau uit Nijmegen helpen we bedrijven groeien met de ontwikkeling van maatwerk online oplossingen.


Linus Wiggers

Waarom Linus inhuren voor website of online ICT advies? Ondernemers begrijpen en ondernemingen online verder helpen, dat is mijn doel. Online weergeven waarom jouw bedrijf bestaat, hoe je je product of dienst verkoopt en wat jouw klanten exact bij jou kunnen krijgen: daar ga ik mee aan de slag.


LOOP Online

LOOP Online is jouw betrokken sparringpartner voor effectieve online marketingactiviteiten in Nijmegen! Bij LOOP Online zijn we gecertificeerde Google Ads experts, gecombineerd met onze ervaring zorgt dit voor een professionele aanpak van jouw Google Ads campagnes. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Social Media Advertising, we vergroten jouw online zichtbaarheid met campagnes op Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn.


MarketingBus

MarketingBus is een full-service online marketing bureau in hartje Nijmegen voor het MKB+. Online strategie, content creaties, webdesign, social advertising, SEO, SEA, e-mail marketing, display advertising of conversie optimalisatie. You name it. We do it. Benieuwd?


MarketingKarwei

Wij geloven in ondernemers die het lef hebben om hun dromen en groeiambities na te jagen. We werken altijd bij de klant op kantoor zodat we écht goed snappen hoe we hem/haar zo goed mogelijk helpen. Daarbij vertrouwen we op onze 3 diensten: 1) Marketingstrategie en Branding, 2) Design, video en fotografie en 3) Online marketing.


Media Ingredients

Wil jij een betere relatie met je klanten? Media Ingredients bouwt met digitale middelen aan een relatie tussen bedrijf en klant. Wij doen dat met content en design binnen de hele customer journey. Hoe beter de relatie hoe beter je bedrijfsdoelstellingen worden behaald.


Monkey Vision

Monkey Vision is het aanspreekpunt in de online wereld dat echt met je meedenkt. Wij helpen je op alle vlakken bij het bouwen en onderhouden van een nieuwe website of webshop. Snel, toegankelijk en betaalbaar zijn onze drie belangrijkste kernwaarden.


Oh, Niels!

Oh, Niels! helpt (beginnende) ondernemers met het ontwikkelen van een huisstijl, branding, het ontwerpen en realiseren van drukwerk en bied hulp bij online marketingdoeleinden zoals social media campagnes of animaties. Alles om jouw merk een goede kickstart te geven in de markt.


OneStep Media

OneStep Media maakt je online vindbaar en zichtbaar. Wij helpen ondernemers groot en klein bij design en bouw van website/-shop & online marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA en Social Media marketing.


onlinemarketingkracht

Ben jij op zoek naar een online marketing kracht? Ik help je graag bij een online marketingstrategie die aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Van online adverteren tot opvallende social media campagnes en het bouwen van een website. Ontdek de kracht van online marketing.


onyourline

Op zoek naar een ervaren online marketing bureau dat proactief met je meedenkt?


Pencil 2 Pixel

Realiseert websites lokale ondernemers


Picture Productions

Met op maat gemaakte digitale beelden en websiteoptimalisatie help ik bedrijven om zich juist in deze tijd om online beter te kunnen presenteren.


Pittig Bakkie

Bij Pittig Bakkie helpen wij bedrijven uit de regio Nijmegen graag bij het vinden van de juiste online mogelijkheden om hun bedrijf te laten groeien. Je kunt bij ons terecht voor succesvolle advertentiecampagnes, een nieuwe website/webshop, maar ook voor SEO advies of een strategiesessie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, gedegen onderzoek, eerlijk advies en de kracht van een pittig bakkie.


Product Plus Reclamebureau

Een verrassende mix van bedreven professionals en verfrissend talent. Dat is Product Plus Reclamebureau. Vernieuwende concepten en ideeën met een solide basis. Met ons team van communicatieadviseurs, vormgevers, webdevelopers, online marketeers en tekstschrijvers realiseren wij cross mediale marketingcommunicatie die bijdraagt aan het resultaat van onze klanten.


Proud Nerds

Binnen Proud Professionals houden we ons bezig met website-ontwikkeling, het bouwen van webapps en software development. Binnen Proud services bestaan de activiteiten uit het opzetten van workspaces, werkstations en de uitvoering van beheer en support.


Proxeus Reclamebureau

Onze kracht ligt op het gebied van digitale producten. We houden ons bezig met het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van onder andere websites, webshops en (web)apps. Naast het ontwikkelen voor de web ondersteunen wij ook in de online marketing zoals; Google Ads, Social Media en/of e-mailmarketing.


Pixel Perfect

De wereld om ons heen verandert. Verander jij mee als ondernemer? Met onze ervaring in het begrijpelijk maken van complexe ICT-gerelateerde vraagstukken helpen wij bedrijven graag bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen.


Rabobank Rijk van Nijmegen – Pagewize

Pagewize heeft echt alles dat nodig is om heel simpel websites te bouwen. Ook zonder kennis van codering of ervaring. Als je echter graag geholpen wordt kan dat ook. We schrijven je in via Pagewize en zetten binnen een dag je nieuwe website, die volledig responsive (direct gereed voor laptop, tablet en mobiel), SEO geoptimaliseerd en 100% veilig is, snel en simpel live zodat jij jezelf en je bedrijf aan de hele wereld kunt presenteren met relevante, up to date informatie.


Revenue Creative

Wil je groeien met jouw bedrijf? Elke dag halen we het maximale uit jouw marketing-euro en bouwen we aan een stevig fundament voor organisaties die willen groeien en werken aan de transformatie naar de online wereld. Dit doen we door een verbindende aanpak op de thema’s; merkidentiteit & positionering, digitale strategie, websiteontwikkeling en marketing outsourcing.


ReVisie

ReVisie denkt met je mee hoe je jezelf het best kan profileren in de online wereld. Van website tot webshop en van creative posts tot gehele social campagnes. Gebruiksvriendelijke interfases op basis van WordPress en servicegericht denken is wat je kan verwachten.


rmic

Beste ondernemer, al eens nagedacht over innoveren op klantbeleving? Wij helpen je hiermee. Met ruim 12 jaar ervaring hebben we al vele bedrijven (van zzp’er tot grote mkb-bedrijven) geholpen met het opzetten van de klantreismap tot de uitvoering van de marketingactiviteiten. En allemaal met een mooi resultaat.


Silregelthet.nu

SIL helpt bedrijven met het verbeteren, veranderen of ontwikkelen van alle reclame-uitingen. Denk hierbij aan website/shop, logo, huisstijl, folders en concepten voor bijvoorbeeld campagnes en social media. SIL ontzorgt bij de realisatie van alle reclame en/of communicatie vraagstukken. Van logo tot website en van campagne tot event.


Skillable

Skillable is hét digitaal consultancybureau bij uitstek. Met een frisse blik, een hoop nuchterheid en vooral met veel plezier analyseren en optimaliseren wij jouw digitale marketingstrategie en halen het maximale uit jouw digitale marketing campagnes.


SmartPart

SmartPart maakt softwareoplossingen voor de maakindustrie. Van digitaliseringsstrategie tot een volledig geautomatiseerd klanten portaal behoren tot de mogelijkheden. Wij helpen maakbedrijven bij het stroomlijnen van hun productie processen en het automatiseren van de datastromen.


Soluso

Soluso biedt digitale oplossingen. Wij digitaliseren bedrijfsprocessen door het bouwen en implementeren van webapplicaties. In de cloud, flexibel en schaalbaar. Onze applicaties leveren grote besparingen op, dát is onze missie.


Stepfive

Samen gaan we voor het succes van uw merk door strategie, design, creativiteit en techniek perfect op elkaar af te stemmen. U kunt bij ons terecht voor – Communicatie strategie – Advies – E-marketing – Online campagnes – Online adverteren – Doelgroep analyse  Met alle middelen van nu brengen wij uw merk of bedrijf onder de aandacht van uw doelgroep.


Textinfo

Textinfo is specialist in integraal en intuïtief zoeken in grote datasets die verspreid zijn over meerdere bronnen, interne en externe. Door op al deze bronnen state of the art, innovatieve oplossingen los te laten, transformeert Textinfo data tot relevante informatie. Dit doen wij onder andere door de inzet van taaltechnologie. Na deze transformatie vinden gebruikers snel datgene wat ze nodig hebben.


Team F

Team F is een team dat bestaat uit Nijmeegse studenten, starters en ervaren professionals. Wij helpen bedrijven o.a. op het gebied van Marketing & Communicatie. We hebben al veel bedrijven geholpen met: Het bouwen van een strakke website Vindbaarheid van de website vergroten (SEO), Content, Social Media , Advertentiecampagnes via Facebook, Instagram, Linkedin en Google Ads


Tekstbureau Formule M

Tekstbureau Formule M optimaliseert je website, zodat je goed vindbaar wordt op internet. Ook schrijft zij leesbare teksten voor de website, zodat je opdrachtgevers weten waarvoor ze bij je terecht kunnen.


The Better Different

Wij stellen onze dienstverlening altijd op maat samen, zodat dit perfect past bij jouw bedrijf. Na een kennismakingsgesprek stellen we een pakket samen dat kan bestaan uit onze diverse diensten, zoals digitale transformatie & inbound marketing.


The Hangloose Agency

Onze online marketeers helpen je bij het bouwen van websites die geld of leads opleveren. Daarnaast creëren we activerende content voor social media (advertenties & organische posts). We hebben tevens alle materialen in huis om hoogwaardige video content te maken. Van Netflix-proof cinema camera’s, een autocue tot licht en geluid.


TIP Communicatie

Wil je opvallen met je merk? Wij helpen je met je website, social media, online vindbaarheid, digitale nieuwsbrieven en andere handige digitale middelen. Altijd met de juiste boodschap en slim, mooi en simpel!


TOPX.io innovatie en verandermanagement

Strategische en praktische ondersteuning bij ICT en digitaliseringsvraagstukken. MKB innovatie in één dag met situatiescan op IT infrastructuur.  Applicatiegebruik. Inzet IT in het primaire proces. Bespreking bedreigingen en kansen. Eventueel vervolg: Grip op verandering en optimalisatie.


Tomahawk

Wij helpen (e-commerce) ondernemers online groeien door inzet van online marketing in Nederland, Duitsland en België. De diensten die we leveren zijn SEO, SEA, Social advertising, Measurability en Contentmarketing.


Tromik Webdesign

Tromik Webdesign ontwikkelt websites en webshops op maat met een eigen beheersysteem (CMS) voor zijn klanten. Elke website die wij maken is daardoor ‘handgemaakt’ en uniek. We bieden maatwerk als het gaat om de optimalisatie voor mobiele apparaten, zoekmachines, of de toevoeging van een extra functionaliteit


Veilig video vergaderen

bij het opzetten en configureren van een veilige videoconferentie server, bij het inregelen van de DNS om een mooie URL te realiseren en bij het aanpassen van de videoconference pagina aan de huisstijl.


Vormkracht10

Wij ontwerpen en realiseren online producten op maat, door een samensmelting van aantrekkelijk design en moderne technieken. Van website tot web apps, wij ook ontwikkelen alles in-house voor onze Nijmeegse en landelijke klanten.


Vormgave

Websites voor en door de lokale ondernemer!


Web en Logo

De wereld verandert, het ondernemen verandert. Verander jij mee? Van offline naar online werken, digitaliseren; hoe doe je dat?  Verken je mogelijkheden, ga met me mee op ontdekkingsreis door de wereld van design, online communicatie, verdienmodellen en techniek. Ontdek wat jij voor je bedrijf en je klanten kunt doen. Ondernemen anno NU, op een manier die gegarandeerd past bij jou, je bedrijf en je klanten.


WebsiteNazorg

WebsiteNazorg is dé WordPress probleemoplosser van Nijmegen. Is uw website te traag voor Google, is uw website wel veilig? Voldoet uw website aan de technische eisen binnen de privacywetgeving? Wilt u iets bijzonders en krijgt uw webdesigner dit zelf niet voor elkaar?


WEB WINGMEN

WEB WINGMEN is het eerste en volledig onafhankelijke website adviesbureau van Nederland. Wij leveren adviezen met betrekking tot alle mogelijke webkwesties waar uw onderneming voor staat. Hoe komt u hoger in Google? Hoe kunt u voldoen aan de wetgeving rondom privacy? Welke stappen moet u nemen om uw website te laten voldoen aan de toegankelijkheidswet?


We Do

Wij zijn We Do, een creatieve productie studio gefocust op video & fotografie. We creëren o.a. online branded content, bedrijfsfilms, commercials, en social media campagnes. Wij vertellen jouw verhaal met film & fotografie.


Wielands

Wielands maakt maatwerk WordPress-websites met een unieke vormgeving. De websites zijn gebruiksvriendelijk, zoekvriendelijk, veilig en snel is.
Wielands kan ook complexe vraagstukken oplossen, zoals je website koppelen met andere systemen.


Wierper WebWorks

Wierper WebWorks is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op maat. Wij vertalen het verhaal van uw organisatie of merk tot een unieke online ervaring. Dit hebben we al gedaan voor verschillende bedrijven in en buiten Nijmegen.


Woensdag.nl

Online specialist voor website en webshop, met bijna 20 jaar ervaring denken we actief mee in de beste passende bij jouw eigen organisatie.


WP Wolf – WordPress Cursus Nijmegen

WP Wolf lost jouw WordPress problemen op. Of het nu gaat om een cursus of het aanpassen/uitbreiden van jouw website; wij helpen je zodat je zelfstandig verder kunt.


Wraft

Een jong team van échte nerds met de passie om van jouw bedrijf een online succes te maken. Een op maat gemaakte website welke 100% aansluit op jouw wensen. Als WordPress specialisten werken we samen met jou aan online succes. Bestaande applicaties koppelen om zo data te bundelen, of een volledig maatwerk applicatie om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren!


Yungs

Goed in on- en offline communicatie. Wij bieden onze opdrachtgevers een compleet pakket van diensten. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte websites, webshops en online campagnes.


Zoolt B.V.

Wij bouwen succesvolle en betaalbare web- en IoT-oplossingen. Web: Advies, – Procesautomatisering, – Webapplicatie, – Webshop (e-commerce), Website – IoT: Sensor die de bezettingsgraad van een winkel/ruimte inzichtelijk maakt.


Ben je een Nijmeegse aanbieder van digitaliseringsdiensten, maar sta je nog niet op deze lijst? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in. Na beoordeling voegen we je aan de lijst en het keuzemenu van het voucheraanvraagformulier toe.